Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak mám za sebou pracovní víkend-oba ranní,
    sobota-pečení,vybalování,kasa-končila jsem kolem čtvrt na 3 od 5 od rána
    celkem to ušlo,nejhorší to bude asi ted….
    odpo vycházka ze psama ve sněhu,co hezky křupe pod nohama k lípě a zpět,
    večer zamést,vytřít a hají-mám namoženou pravou ruku jak jsem na ni hodku držela tu Dafču na nádraží,
    v neděli pečení,vybalování,kolem půl druhé jsme vypadůy s kolegyní do KIKU,jsem chtěla tenký svetr at mám mezi vrstvu pod mikinu a na halenku,tak nic,prd výběr…
    jinak-paní nám v neděli vyhrožovala,že tam hodí k nám její mrtvý psi,který zdechnou kvůli nám,protože jsme neměly nejlevnější shit granule pytel za 100kč-to píšu obrazně tu cenu….
    prostě jsme měl mít druhý den pytel Haryka v akci,a neměly,neměly jsme ani nejlevnější shit bodie granule-tím krmí snad všichni zákazníci co mají psa a jdou k nám do obchodu…
    no kecám,ale často to tak vypadá…
    prostě vybaluju drogerku,a jde baba s chlapem-a ona-si snad dělají predl??
    oni nemají granule????
    tak to jim sem toho psa hodím,až kvůli nim zdechne hladem!!!
    já-no máme konzervy!
    ona-no to je jěště horší!
    já-tak vedle v LIDLU…ve zverimexu….
    ona-v LIDLU nemají granule už půl roku!!!!
    já-no já u nás nekupuju,já kupuju vezverimexu,nebo na veterině..
    ona-no pani,my máme ale psa,kterej ten pytel vdechna naráz!
    takže-konzervy nééé,vzít si pár 3kilovek HARYKA ju nenapadlo,zverimex je asi drahej….
    ale vyhrožovat,ŽE KVŮLI TOMU,ŽE NEMÁME GRANULE V AKCI ZDECHNE JEJÍ PES,A MRTVÝHO NÁM TAM HODÍ,TO MĚ DORAZILO….MĚLA JSEM JÍ CHUT ŘÍCT,ŽE,KDYŽ NEMÁ NA KRMENÍ VELKÝHO PSA,TAK SI MÁM KPUPIT ČIVAVU…P…
    no nic..
    odpo jsem dala s pejskama vycházku k hájence,at si užiju sněhu,než se rozpustí,od hájenky polama k vysílači a zpět k hájence,
    tam venčila hl. foxteriéra paní z hájenky,fenu,ta nechtěla dojít,běžela k nám,paní furt hvízdala,volala,fena nic,chodila kolem nás,já za zádama vzteklý svý 2 psy,kterým byla kosa…tak jsem fenu chytzla za obojek,pokala,až si pro ni paní přijde….,a valily jsme kolm hájenky,k lípě,pak dolů,pejsci se proběhly,já se pokochala,delší vycházka za náma,-na km,časově,jsem to zmákla na rychlíka,jsem valila,at nám není kosa,vypat 2 ppračky,převlíst povlečení,ještě mě čeká obří prostěradlo,co tak blbě schne….
    večer jsme zkoukli postý hříšný tanec,a šla jsem kolem desáté spát….
    dnes ráno od 6 vzhůru,tak jsem dala snídani v postely,pak umýt koupelku,wc,
    trochu poumejvat kuchyn,a jít ze psama,venku děsný vichr,ale fest,tak jsem šla ze psama jen kousek k lípě a zpět,i když byly oblíklýtak bylo vidět,že ten vichr je moc…,tak smůla no…budou krátký vycházky…
    pak jsem sjela do města,do LIDLU-tak tenký svetr po kolena mám odsud…
    pak do zverimexu,nakoupit krmení andulkám+klásky…
    zverimex přeplněnej lidma,zbožím….
    trafika pohledy a dom….

Černjčaj-tak at je ti brzo líp!!!
    teda Čárlínek je šílenec s tím žraním…..

Fifi-popravdě vůbec nevím,co ti k tomu napsat……
    docela mě to zarazilo,překvapilo…
    tak at to dopadne co nejlíp,
    jak psala Čajda,že ted,když je v kondici,a testy vyšly vlastně docela fajn…
    tak je na to asi vhodná doba…
    jinak čmuchací koberečk využívám a je super!!

Maya-tak snad jste nic nechytly,já když lidem markuju ty čaje na nechlazení,tak už bych mohla hlásit,co komu asi je….