Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Kimi

Na webu lanškrounského útulku jsem zjistila, že Štěkání na Ježíška bylo taky včera. I kdybych to věděla předem, asi bych stejně zvolila ten Žamberk, do Lanškrouna bych se mohla vydat na Velikonoce, to bývá Štěkání na zajíčka. My jsme dnes měli vánoční besídku na cvičáku, pěli jsme koledy, rozdávali dárky.☺ Každý si připraví nějaký dárek – ten dostane číslo, šéfka nás pak obchází a taháme čísla. Já jsem letos dávala kvalitní pamlskovník, na losování jsem měla kliku, dostala jsem krabičku s vánočním čajem, hračkou, paštičkou a žvýkacími kostmi (ty jsem vnutila sousedovi u stolu, Goli je nesmí).😊 Ženy upekly skvělé cukroví, takže jsem měla vynikající svačinu a nahradila jsem i oběd. Už aby bylo po svátcích, hřeším, hřeším😢 – v pátek valná hromada mého zaměstnavatele, hodlala jsem oznámit, že bych s prací chtěla skončit, ale ukecali mě ještě na příští rok, pohoštění skvělé, sladkosti, oběd. Včera jsem mlsala v útulku, dnes na cvičáku.😉 Abych to vykompenzovala potřebovala bych prodloužit procházky s Golim, ale ten se nějak zhoršuje. Když jsme krátce pobyli doma, dožadoval se vypuštění na terasu, než jsem stihla otevřít, šlo to předem na rohožku, když vyběhl na trávník, šlo to bohatě řídce zadem. Přitom dávám pozor, aby někde něco nepozřel, jenže teď při venčení, když pořád strká čumák do sněhu, mohlo mi něco uniknout.😧😠