Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Zlata
uz mam utulek, kde si vezmou obvazy 🙂
jinak nekdy to s tema dnama se snadno stane, jo BEKO sou asi dobry spotrebice, ne zbytecne drahy a pritom celkem slusny a relativne spolehlivy za tu cenu, ja bych mela beko taky jako favorita priste a majio nejaky odchlupovaci programy nektery pry 😀
charlie by asi taky klidne byl venku, vecer sem ho pustila ven na chvili ze si prijde a nesel a pak sem ho tam nasla jak tam lezi na snehu 😀 – no taky ne uplne malo casto bleje vsechny ty hnusy… tak jako aspon tak, ale ja mam dost potiz to uklizet 😀
jinak mam zarazenou rymu, jak tu o ni vzdycky pise mirka, tak pujdu zitra radsi k doktorce, at mi rekne, jestli muzu jit do prace nebo su nebezpecna pro okoli
Jo a napadlo me, jak eusova chtela delat tu vec s cockou a kroupama a nekomu to prislo jako divny? tak mi pri delani vyvaru dnes tak jako doslo, ze ja cocku a pohankovy kroupy (nebo pohanku lamanku) davam do polivky bezne, at je pekne husta a nevarim jen vodu 😀 protoze ja mam ty husty polivky hrozne rada a zrovna loupani brambor nepatri mezi moje cinnosti oblibeny, tak to uz roky resim takhle a muz to ji a nedivi se 😀