Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
a to je ta moje bundicka
https://northfinder.com/cs/5284-bu-3841sp-panska-bunda-zateplena-active-urban-vengdon.html
snazila sem se sehnat podobnou te, co sem si koupila 2017 a dala ji pak loni nebo kdy Mirce, ze mi z ni couhaly ruce, (no a zada:D ) a snazila semse furt sehnat podobnou bundu ale furt nejaky kompromisy, takze nosim bundu ze sekace za 500, ktera neni ideal, ale byla levna a necouhaj mi z ni ruce 😀 a teda snad tahle je fakt uz dobra (jakoze vzdy si nejakou objednam a vratim, uz sem takhle za posledni dve zimy vracela asi 3 bundy, v obchodech na cumendu taky ultra hruza:( co sem byla jak v sekaci tak treba v obchodaku nebo sportisimu)
mam ji v hnede ze slovenska asi za 1200, takze jeste navic vlastne ma lepsi barvu nez cernou 😀 (nevadi mi, ale zas mi vadi v zime cely mesto cerny), a jak sem ji vyvetrala tak sem venku byla asi 5 minut ale na -7 mi bylo teploucko a prijemne 😀 tak jeste musim zvazit, zda tu ze sekace si necham, nebo ji donesu do arealu pro lidi bez domova.
jeste sem se nerozhodla. jenze mam jeste 2 vandro bundy zimni a nevim, jestli celkem 3 bundy teda nejsou az az na zimu, jestli tu ze sekace susit…