Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

PetraK

Maya
    to je dobry tohleto

jéé to to otomilý!! Miluju, když lidi umí dělat radost i když sou to úředníci.

a moc díky za ten odkaz na Matouškovi – už mi přišla druhá várka, čokle to naprosto milujou, je to epesní kvalitka a paní Matoušková je mocinky fajn.

Odetta
    neboj, já se taky ve sněhu válet nebudu, nějak jsem letos rozbitá a ten mráz mě žere.Asi i proto, že práci je člověk v zimě celej den – nebo půl dne. Dneska navíc jsem čekala jakou dobu na tramvaj, která navíc pak netopila, profukovala, tak jsem fakt přijela do prasé zmrzlá jak to houno u cesty.

Dennyky

díky za ten Rrrramštajní stroméček, je vzhlednej, budem to tu mít krásný. Hele a poslala bys mi, prosím, ešče toho Tildobůcha -to je fakt krásná fotos /nejen tím, že je tam Tilda/
    mikroplyš prostěradlo
    nezapíchaj??? 😮 to bych čekala pravej opak právě 😮

no ale myslím, že teď jsme všici v teple 🙂

já ešče úplně ne, mám ledový ruce a nohy, nepomohnul kopřivovej čaj, ani vydatná snídaně, ani dvoje tlustý fusky, dvě mikiny a šála, co tady mám. Na stole mám i rukavice 😀

Kadibudka mimo budovu je velkozlo, jako dítě, když jsem jezdila na farmu, to bylo pro mě vždycky strašlivý tam v noci jí. Ešče že sem měla věrnýho přítele – Šmudlu, kterej mi dycinky dělal doprovod a mi pak bylo moc líto, že jsem ho musela nechat na zápraží a nemohla ho vzít dovnitř. Jít na kadibudku v zimě – tak to už je velkopeklo. Vždycky, když jdu kolem tý naší, co ešče straší na zahradě u Domečku, musí čajda škytat – vždycky si vzpomenu, jak vyprávěla, že měla střevní chřipku !!!! v zimě!!! a musela chodit tam. POkaždý se mi sevřou útroby, jak je mi jí dodatečně líto.