Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak včera odpo-ani nebylo moc lidí-bud šerří,nebo jsou ve velkých obchodácích,nebo nemají peníze-no každopádně jsme stihly vybalit-prosím vás zboží-ne dárky!-pro jedince,co jsou těma svátkama zblbý jak já…..,uklidit.a kolem půl desáté vyúadnout
    s tou milou sympatickou paní-v úvozovkách-jsme se rozloučily-takže mínus jedn zas…
    ve čtvrtek měla dojít na odpo,po hodině a půl co byla v práci,jsme se dozvěděly,že si myslela,že má volno,a v pátek se ozvala po hodině,co tam měla být,že nedojde….
    dnes ráno vycházka ke křížku-zamrzlo-bohužel i studený vichr…mrznutí by mě teda nevadilo,vichr jo,takže s pejskama ke křížku s břízou-už tam šlo projít úvozem aniž bych se utopila i s čoklama v blátě,psi spokojení,že není vlhko,lezavo,takže docela dost ochotně valily,Dafča žádný táhnutí na vodítku 5 metrů za mnou,a od křížku zpět to brala fakt fofrem,já za ní klusen,takže jsme se proběhly,aniž bych musela provozovat akce typu-oběhni strom,Žeryka,něco najdi/dones….
    a šla jsem so hezky pak číst!-ehm,jen jsem u toho čtení měla položenou knížku vedle sebe a zavřený oči…..:-)
    PetraK-jo psaly mě,že dárek došel včera odpo,jsem zírala teda!!!
    jinak-většího vola,než jsem já,jsi v životě neviděla-protože doma je balící papír,ale ten dárek zabalený není….no to prostě není možný tohleto….
    takže máš 3.varianty-pošli to zpátky-zabalím to
    -vyndej si to a zabal si to sama 😀
    -dej si to pod stromek v té krabičce
    -dělej si s tím co uznáš za vhodné-má oblíbená odpověd-dělej si co chceš:-D
    na xicht jsem so nekoupila punčochu-že bych k nám šla vykrást obchod?!?
    ale mejkap,tužku,a řasenku-midi pidi krátkou,a v sobotu jsem se namalovala-a všichni chodily-a jééé ty seš namalovaná!
    stejnou intonací,jak kdyby říkaly-jéééé ty seš nahá!!
    tak jsem se ptala,jestli to mám smazat…
    -jo jinak s tím úklidem máš pravdu-ono je to fakt uklidnující…

Černejčaj-chudero s krkem teda,tak jak píší holky-pastilky,vincentka….

Kimi-ehm-je mí to blbý napsat…takže to jako nenapíšu,jak by to vypadalo,ne nenapíšu,první,co mě napadlo,když jsem viděla synka …ne,ne.ne….
    ne,ne,ne,nene…..
    tak jo -fakt hezkej chlap:-)
    a slečn a ty hory taky teda …
    mě se vždycky líbily fousatí chlapy