Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Už je Mirka s tim uklízením volná? Že by jako došla i k nám, tam by si zařádila 😀
Mirka D
sobě něco na xicht,
punčochu?
ale je to tak do paneláku,místo pantoflí,na čistou zem-tam kde nebydlí zvířata,
tak to ešče, že sem je nekoupila. Páč zametu obří hromadu a za pět minut můžu znova.
no,já mám někdy pocit,že mě ten úklid uklidnuje…
to není pocit, to je fakt, je to činnost, která Ti pošle mozek někam jinam, vidíš za sebou hezky čisto uklizeno. Moje ségra to má taky tak. Já když douklidím, tak mám prima pocit, že to máme doma pěkně čistý a hezký a útulný.
DORAZIL BALÍČEK. NORMÁLNĚ FČÉRA!! „Zvonil pošťák“ akurát byla u nás Dennyky. V neděli počta? ptám se pana počťáka. Prej Vánoce. Moc a moc děkuju. Ešče sem ho neotevřela – protožeeee váhám nad tím, ho nechat pod stromeček takhle, jak přišel. Mám?
Fifi
TAALIPRDE, dostan uz trochu rozuma a spolupracuj
😀 😀 😀 tak to je hektofórek !!!! Bubrdle má po půl roce mnohem lepší přivolání, než Taliprd po skorem sedmi? 😮
a pak porcovala, ani jsem se nekuchla.
kecáš? Krůtu domácí závidím.
Tak Kimi už může klidně spát! Synátor v pohodě dorazil – to byla ale rychloakce teda.
, i když zamlada se Škodou 105 jsem jezdila do hor lyžovat, kamarádi s Favority nevyjeli, j
jooo taky jsme měli 105!! Ségra se švagrem Fáborita a taky měli oproti nám velkou smůlu 😀
Fajn, že sis pro knížku mohla dojet a užít si to. Krásný výhledy poslal synátor, ještě, že měli dost rozumu a nelámali to přes koleno.
Maya
tak jeste ze se vam nic nestalo
no jeli jsme fakt pomalu, i vzhledem k tomu, že vlevo je docela sráz jsem ráda, že to takhle dopadlo. Myslivci jsem volala před chvílí, je bohužel v práci, ale pošle tam někoho jinýho. taky si myslí, že by to mělo být v pohodě, když odběhla okamžitě, já vylezla hned z auta a už tam nebylo nic. kdby měla zlomenou nohu, tak než se dokáže zvednout, už bych tam byla. Vnitřní zranění by mít něměla, šlo to na zadek. Ale půjdou se tam podívat. Furt na to myslím.
krásný puntíkovaný talířek
miluju puntiky. A taky normální jarmarky, trhy, kde se koupít to, co na jarmarku člověk koupit má. Já si koupila vitrážovýho andělíčka dalšího a jéžiškovi sem řekla, co bysem tam tak potřebovala. Měly tam krásný přívěšky s řetízkama s chirurgický oceli, furt jsem vybírala náhradu za jeden přívěšek, co jsem měla kdysi – doteď mi nepřišlo nic dost dobrýho pod ruku, tam jsem nakonec sáhla po tom prvním, co mě oslovilo a paní říkala, že jsem dobře udělala, že je to spirála životní energie, její oblbíbenec, že ho sama na krku má – nemám ho sundavat. Tak se těším že to pod stromečkem najdu. Teda těším se teď, za tejden na to zapomenu. 😀
černej čaj
co sis to pořídila chudero za krkabol? Hele ta Vincentka v pastilkách je fakt dobrá, do tý bych šla. A nemluvit, vůbec. Piš. Je dobře, žes to hodial na kolegu, se aspoň otrká.
Tak nam prisly dvirka pro psy
tak výborný, huž nebudete muset mít furt otevříno, to je paráda.
ze by pripadne mohli chodit rovnou az dovnitr a ne jen do verandicky.
a tohle je vůbc supr!
By mě asi zničilo mít doma takovou kosu, jak píšeš, já jsem ráda, že mám pohodičku aspoń doma, když osm hodin tady klepu kosu. Zlatá Pomněnka. Zatopí, uvařím na ní, tohle dřevo bylo – když nebudu počítat tu šílenou dřinu ovšem, vlastně skoro zadarmo – kůrovcový kácení, kdy Brtnik od obce vykoupil za pár peněz stromy a ty pokácel, pořezal. Tím že jsou to kůrovcový stromy, tak už byly suchý nastojáka, takže se s nima supr topí. Hele a vy nemůžete mít nějaký krbovky nebo tak něco? To musí být šílený.
a to je supr, že jste se takhle s Mirkou potkaly, hezky jste si to užily
Petrs01
Tak co, už máte vánoční kaktus? 😀
😀 😀 Ne mám vánoční kaktus se stromem, al enemám zatim fotku. Každopádně supr stromeček 😀 😀