Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak včera vycházka s Čjdíkama a jejich pejskama,venku bláto,tak jsme to vzaly ze psama kousek k lípě-aby si počuchaly,vyvenčily se-Dafi naštvaná,že je na vycházce+naštvaná,že je na vycházce ze psama :D:D :-D-náš asociální pes,
    no takže směre, k lípě jsem ji táhla,zpět valila,s tím,že hurá,jde se dom,v dědině místo dom,jsme to vzaly k rybníčku-takže Čajda už zná všechny moje venčící trasy-ty kratší varianty teda-k rybníčku,ke křížku,lípa-hájenka a les za hájenkou :-)-no takže k rybníčku jsem ji zase táhla-chudák pes-nabízela jsem ji Zbynkovi,že není vycházkovej :-),no a od rybníčku dom,doma,jsem ju 2 krát zahnala na polštáářek v rohu sedačky-protože,se tvářila,že si čte s Čjdiným mužem v mobilu-a čumák ne-ná-pa-dně….čučel k chlebíčkům….
    děvčata,děkuju za dárky!!!!!!
    moc potěšily!!!!sloník šel hned ke kamošovi slonečkovi pod telku do skřínky ze sovičkama,čmuchací kobereček se využil dnes na snídani-Dafině-ne jako,že bych si do toho naházela rohlíky já 🙂
    Žeryk blbne s míčkem-a hrneček?hele ono to,jak jsem napsala v pátek-proč máme tolik hrnků?při úklidu-vypadalo,že se nám ty hrnky tady zjevily sami,a mě to po roce dost překvapilo-před jsme měly 2-ted 40-jéééé jak je to možnýýý,kdo to mám kurna uklízet???
    no,tak nezjevily se tu sami–za poslední asi rok a půl-jsem si koupila hrnek s kníračem,valentýnský hrnek-všechno co potřebuješ je láska,hrnek v létě keramický s Pernštejnem,2 hrnky koupil Martin,jedn tečkovaný přibyl….
    no-takže asi tak 🙂
    a krom toho mám ráda,hrnky,ze kterých se pozná,že jsou mí,a nikdo z nich nebude pít-myšleno,kdybych si je vzala do práce-tak všichni budou vědět,že hrnek s kníračem,případně psama je můj:-)
    a do práce si beru termosku+termo hrnek,a aby všichni věděly,že je to moje,tak je to polepený samolepkama ze psama,a samolepkou mega knihy
    takže hrneček ze psama je v pohodě! děkuji ještě jednou všem!!!
    no a k večeru mě Martin hodil do práce,kde jsme uklidily a šly na večírek,na Arkádu,kde jsme setrvaly do půlnoci-ehm..pak zavíraly….
    dostaly jsme řízek a štouchaný brambory,já si dala latté a dva džusy s vodou a čaj-kde jsem čučela na hrnek se slovy-jejíž co to je za malej hrnek??
    a topily tam dobře,bylo mi i teplo!!
    no nasmály jsme se,pokecaly,i když se pochopitelně hlavně probírala práce,jako vždy,
    doma jsem šla spát v jednu v noci,vstala jem na svůj vkus pozdě-ve třičtvrtě na 9,ze psama jsem šla na hcvilku,že budu dnes fakt!!!!
    odpočívat,takže ani žádná dlouhá vycházka,uklízela jsem včera,a když tu některým šedým střapatým stvořením nebude blbě:-)nebudu ani prát…
    a sněží a sněží a mám odpo….

Černejčaj-tak dobře,že nakonec dvířka jsou dobře-já uměla hezky česky:D

Kimi-ta snad bude mít synek s výpravou lepší počasí,božínku,ty máš ale dobrodružné dítě,uf jako by mu nestačila jeho náročná práce??
    má můj velký obdiv,kloubouk dolů!!
    jinak závidím jarmrk,já bych si ještě, někam na chvilku zajela,ale dost by mi vadily ty lidi tam-takže nic:-)