Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak dnes vycházečka kousek k lípě i s Betty-šíííleně bláta,pak na zahradu,a tam nás zmerčil Maxík,a že jde taky ven…takže ze všma 4 kousek do dědiny a dom
    doma,že teda vytřu,narvala jsem pséky k nám do spací místnosti,
    vytřu,zalezu ke psům,Dafi chce jít ven,tak ju seřvu,že ne,že to pošlape,mrknu na postele,a Dafinka se nám zase doblinkala….:-(,tak shrábnout prádlo ze sušáku,sklidit,a dát prát potah…

Petrs01-chci život prožít,ne prouklízet….
    no,já mám někdy pocit,že mě ten úklid uklidnuje…..
    ted nevím,jak to napsat…at to nevyzní…no to je jedno,jak to vyzní….
    ale třeba ted na podzim,jak jsem měla nervy kvůli Martinovi-práce,pak auto…
    tak jsem u sebe úplně pozorovala,že jdu nějak uklízet-já nevím jak to napsat….prostě,někdo by si šel zaběhat,někdo do hospody,…a já byla furt tak nějak vzteklonervozní-že jsem uklízela,dělávala jsem to i v BK-někdy-když jsem měla vztek,šla jsem uklízet….
    jsem se kolikrát pozorovala u toho-hlavně po té neděli s mátí-a to kdyby nedojela teta ze strýcem,tak stihnu snad vymalovat…
    prostě,jsem se pozorovala,a říkala jsem sama sobě-co blbneš,dyt to můžeš udělat jindy,proč si neodpočneš-úplně jsem sama sebe z vrchu pozorovala,jak tady lícu,místo abych si lehla ke knížce….
    jako,kdybych měla pocit,že když už nad ničím nemám kontrolu,tak aspon nad pořádkem jo….
    Černejčaj-no,jo,ty doma skoro vůbec nejsi,to je taky rozdíl,já mám pocit,že když je někdo z těch 2 furt doma,nebo ti 2 jsou víc doma,tak je doma furt větší nepořádek,než kdyby jsme byly víc pryč….
    jinak-vyhazovat u někoho jinýho-to nevím,jestli by mě šlo:D