Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak jsem si odpo sjela do knihovny a k Aničce do knihy,jako už tam byl frmol+její dcerka s přítelem-což teda nevadilo-bavily jsme se všichni 3,
    no vybrala jsem je jéžiška jednoho+další pohledy-2 jsem dnes poslala,tak 3 jsem koupila,Žerykovi granule,sobě něco na xicht,
    a v lijáčku na bus-je fajn,že se ta obří větrovka vleze na zimní bundu,
    pak dát vyčurat pejsky před barák-oba pláštěnky a Dafinu jsem zaboha nemohla vytáhnout ven!rozmazlenec je to,když si vzpomenu jak jsem s minulýma psama-Kim-Killy a Dux-Gero+půjčovanej Čenda,Caro-jak jsem s něma lítala po cvičáku,závodech,zkouškách v jakýmkoliv počasí,a tihle zmetci rozmazlení mají problém jít se před barák vyčurat..:-()
    co se týká úklidu-milé dámy-tak to říkám Martinovi,že mám jít uklízet k vám-a on-aha-takže oni takhle neuklízí?
    no nic
    uklízet k vám jako nejdu,jo!
    protože,mě na tom úklidu baví to vyřazování věcí,probrání,jak už je to o tom,že se to vyndá,umyje,naskládá zpět,tak už mě to nebavíííí
    ale jo-co mě hooodně nebaví a taky nemám hotový-je likérka ve stěně v obýváku,kde máme úřednický věci-faktury,doklady,výpisy….
    no neskutečnej bordel..
    jednou za čas se na to vrhnu,poskládám,vyřadím,urovnám-a za chvílu-bum-jak po výbuchu….
    asi by to chtělo několik poliček nad sebou,protože takhle jen ve dvou to nejde…tak jestli se někdo hlásí???
    nebo má radu…..tak sem s tím….
    jinak jo,ty ponožky jsou takový obří,že to nejde do pantoflí,bot,
    takže já mám dvoje-a dávám si je na zahřátí do postele,na sedačku,k počítači-někde,kde vím,že nebudu moc šrajdat,když vím,že budu chvíli ležet/sedět
    u tatky mám taky jedny-hřejou fantasticky!!!
    ale je to tak do paneláku,místo pantoflí,na čistou zem-tam kde nebydlí zvířata,kde se vytře,a vypadá to tam k světu,a ne jak u nás,že se vytře,a za chvílu tam můžem sázet brabory,orat,vláčet,se divím,že na mě z obýváku ze země nečučí krtek ze žížalama….:-)