Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak dnes konečně zakončuju velký úklid-juchů,že:D
    takže brzo ráno vstát,a hned se do toho pustit,protože se mě do toho už nechtělo,čekala mě nejdebilnější část-kuchyn,skřínky s panvičkama,kastrolama-který jsou hluboko,takže je člověk na zemi na čtyřech,ruce natažený jak šicguma,a ještě by je chtělo mít delší….+všechno vytahat,a narvat zpět-proč kurna máme tolik hrnků???
    dyt by stačilo několik velikostí+na kafe…..
    no nic,takže něco ráno poumývat,pak snídaně,delší vycházka ze psama v mrholení-k ryníčku,kolem ohrad,mezi polama dozadu,psi se proběhli,k rybníčku jsem Dafi táhla,ale od rybníčku valila kolem ohrad,na konci pak ještě kousek mezi polama,Žeryk si počuchal-je tam hodně srnek-takže od rybníčku k ohradám a dál,se choval jak normální pes-běhal,čuchal,venčil se,u rybníčku,kde cvičíváma to bylo-já chcu cvičit,míček,cvičit,míííček,mííček!!!!,no a cestou zpět nabrala Dafi skoro trysk-takže jsem za ní valila skoro klusem,za náma venčící,čmuchající Žeryk,který nás furt dobíhal,po cestě si Dfi odběhla jen ukázat lavičku-představte si valícího čokla-odbočí z cestičky,valí k lavičce,tukne do ní packou,podívá se přes rameno,jestli to vidím???-jo vidím-supéér,ty siii šikovná,našlá siii lavičku!-pamlsek,a čoklík valí dál vpřed,u rybníčku si daly 2 obíhačky a dědinou dom,dma hlavolama hají-pejsci proběhlí-já skoro taky….
    pokračovala jsem v mytí kuchyně-skříněk,mezitím umýt wc,sklidit prádlo,pověsit další,Martin vysál,udělal oběd,já mám skončenou kuchyn,poumývanou skřínku v chodbě takže hurá-konečně je to za mnou,uf….
    PetraK-jo ponožky i rukavice tam máme-ale mě na těch ponožkách vadí,že se mi nevlezou do bot,tak mám jen dvoje,rukavice mám tlustý černý lyžarský-už 100let,+na slušno mám takový pěkný pletený jakože kožíšek vevnitř,jinak mám několik tenkých,s beránkem ke psům nechci,by mě zavazely,si k nim stejně musím našít šnurky:D:D
    a všeeecko nejlepší Tali,Bubi!!!!!