Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Už Dennyky nakreslila Romana pod vodou? Nebo budu muset zase já?

Odetta
    Za mě je nejlepší pekárna na chleba litinový hrnec/pánev. 🙂

naprosto souhlasím, mám obojí a nemůžu si stěžovat.

Maya
    hrnec panev neni pekarna, to ses pak ty a to nechci 😀
    proč nechceš Odettu?

Fifi
    Chybi mi pomery. Kolik je u tebe HODNE RUMU flasek, kolik dat lzic medu, slehacku 33% nebo jinou, pudink vanilkovej, predpokladam, kolik pytlicku, jen jeden? A hlavne, na kolik lahvi to pak tak nejak vyjde? Diky

prdon.
    Ano puding je jen jeden pytlík vanilkovýho.
    Rum – skorem celá lahev -dole zvostalo tak 4 cm rumu na grog. Medu jsem dala nějak no- podle chutě, byly dvě velký lžíce? nevím, prostě až mi to chutnalo 😀 , šlehajda měla myslím 40%? Takový ten papírový kelímek. Nesejde na tom moc, kdyby bylo nejhůř udělá to člověk i z plntotučnýho mlíka jenom, tohle je vylepčení, může se tam dát klidně i jen smetana na vaření, kdyby bylo zapotřebí úspor, ta šlehačka je už trošku rozmařilost.
    A je z toho jedna rumová flaša vrchovatá a druhý flaška je ta lahev-stromeček, co mám na fotce u dnešního článku, podle mě taky asi půl litr? No počítej se mnou – máš cca 600 ml mlíka v pudingu, krabičku šlehajdy – tak 250 ml? a skorem půl litru rumu, to budeš tak na litru toho vaječňáku??
    Bože já na něj právě dostala chuť 😀