Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

cernej caj

Kachna
    😀

Kimi
    No je bourak syn, ze ma takovou fyzicku a touhu po dobrodruzstvi a neboji se za tim jit ackoli te chapu, ze nekdy je ten pocit neprijemnej…

Ja treba uprimne toto dost o divuju protoze ja bych se bala jet do alp i na turistiku:D takze se hezky drzim jen tady v cr, ale nekdy kdyz pak vidim ty fotky tak me trosku zamrzi ze su takovej priposranek

Fifi
    Mirce sem dovezla slovy 1sklenici medu, na ktere sme se dohodly, mela sem castecne dovolenou z prace a byly sme s mirkou skoro cej den venku a ja to vsechno objemny velky a tezky nechtela tahat rano do prace a pak do mesta, pak celej den bysme to museli tahat s sebou a pak by to musela tahnout mirka vlakem a busem.

Domluvily sme se, ze to nekdy privezeme az se to bude hodit muzi, protoze ono kdyz to vozis autem tak ti to vubec neprijde ze toho je moc a ze je to tezky:D

Mirka nad sachrem vypadala velice spokojene, taky to byl zakusek jak v jinych cukrarnach za 2:D

Tarhona se jmenovaly ty testoviny, co mirka mela a vypadalo to dost lakave ale musela sem se pana zeptat, co to je:D

Byli sme ve vegetarianske restauraci, protoze to je takova mala prijemna tackarnicka, v dobe menicek jit na jidlo v centru s tim bezlepkem by bylo naprd, protoze nemaj chut delat z jidelaku

Jinak mirka znala vsechny pohadky, tak mi je radila (bylo to s hadankama), tak sem ji rekla ze pohadky nesnasim a neznam a nedivam se na ne tak ji to chuderu vydesilo, kam me to vytahla:D ale to me zase nevadilo, ten vanocni duch tam byl prijemnej a proti vystavam nic nemam ani kdyz sou o pohadkach:D