Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

Fifi-no proč zácpy?no-že čokoláda?
    i když Čjda říkala,že by taky čekala sračku,ale to vůbec….,šmarja ještě mě lekej ze slinivkou:-((((

no a dnešní výlet v Brně-byl luksusnííííííííí-a moc se vydařil-a mooooc jsme toho stihly!
    takhle-pod hrozbou deště-jsem si hodila do batohu nepromokavý gatě z decathlonu,co jsem před rokem dostala od Čjdy,na sobě černý gatě,pod tím logicky elastáky,triko s krátkým,rolák svetrový,svetr,zimní bunda a na tom moje obří velká pánská větrovka z decathlonu-která se vleze i přes zimní bundu-jak jsem dnes zjistila:D
    dojela jsem kolem půl jednácté do Brna,v dešti jsme s Čajdou valily na šalinu,a k výstavišti do Letohrádku Mitrovských-tam teda slušná kosa…jako mě bylo teplo,ale kolem úúúplně studený vzduch,a přes podrážky jsem cítila studenou zem…,výstava betlémů,+pohádek-vánoční strom-ozdobený-a k tomu vykládání o pohádce-co v ní bylo,o čem je,kdo ji kdy natočil…
    takže o popelce-tam byly střevíčky na stromečku,Dařbuján a Pandrhola-jitrničky na stromě,Lotrando a Zubejda-bambitky+pytle s lupem,dole ještě byla výstava ilustrací…fakt moc,moc,moc pěkný-dom jsem si koupila zasněžený papírový menší betlém-betlém mám doma roky-papírový-ale palmy a tak….,
    odsud jsme capaly k holičce,kde jsme se obě nechaly ošmikat-já po ramena,
    odsud jsme sjely šalinou na oběd-těstoviny s řepou-jakýsi podivný červený-název nevim-ani restauraci si nepamatuju:-)
    ale bylo to dobrý,odtud na trhy,odtud na kafe,a sachr dort-a Čjda pohár-a já si prvně v životě splnila sen-a k narozkám jsem si dala sachr dort:-)
    a odtud trhy,a čajovna-kde jsem vyfásla dárky-mimo jiné naprosto boží ponožky s mopsama,-které taky musela Čajda hned vyfotit-a kecaly jsme a kecaly a kecaly-můj tatka by řekl-jak mladý vrány :-)-a já si převelice po strašně dlouhé době užila den pro sebe s kamarádkou-což je pro mě úplně hodně moc!!!
    takže děkuju!!!!