Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Maya-Lokinek je ve sněhhu krásnej!-teda i bez sněhu,že,ale teda,ten sníh se k němu víc hodí:-),se přoznám,že když vidím Petřiny ohaře,nebo Denyky Koníka ve sněhu-tak si říkám-jééé jim musí být zima:D,-jak mám zimomřivý pséky malý:D
proč chceš kameru do kurníku?
Petrs01-pěkná fotečka zimní:-)
Odetta-popsání bot pobavilo:D
já kdybych měla dát psí venkovní hračky-plyšáky,uzlíky,peška-tak zničím pračku…
doma se snažíme uhájít od dotáhnutí ven domácího peška z mopu,gumový dudláky a jezevca-ale nevím,jak dlouho se to podaří uhlídat
PetraK-s cukrovím seš při veškeré práci dobrá-šéf říká v pondělí-tak cukr v akci-bez ometení-takže 2 lidi měly po 60 kilech a šly zas-asi pro včely…
to je kedno-a říká-lidi mají už asi napečený-a já v duchu-ahááá musím koupit cukroví,,,,
jinak úpčasí u nás-v noci pršelo
ráno bez ddeště-ultra blato-i když Zlato-dost drsný to nadvoře máte,by jste mohly dělat zápasy v bahně:D
-no,takže ráno jsem vykopla pséky vyčurat,dala jsem si snídani do postele-2 psy,knížka,kafe,snídaně-božííííí-Dfák si o mě protahovala nožky:-)
pak jsem jí udělala radost z vycházkou-slíbila jsem jí krátkou,
takže vratama ven,dozdu kolem zahrad,pak zpět,pidi kousíček směr lípa-když se zarazila-že do kopce navrch nejde-a ukecávání-ale bude tam lavička-ukážeš paničce lavičku!tak ani toto nepomohlo,tak jsme šly zoět,
na začátku cesty do dědiny-asfalt-těsně před cestou k zahradám jsem s nimi udělala s každým kroky,otočky,obíhačky noh,
pak se šlo do dědiny,kousek od zastávky podél hl. silnice-do parčíku:D-ktrý má tvar T-18 kroků,krát asi 15?:D:D:D-jsou tam 2 lavičky,odpadkáč a kolem keře a kvítka,tak tam Dafi ukázala na lavičky packou-jako tuk do lavičky,vyfásla piškot,Žeryk taky a valilo se dom-vycházka asi 25 minut-a nakonec byla nejdelší z celého dne:D,s Martinem měly jen kolečko před vratama kolem náměstíčka,a se mnou po příjezdu z Brna vyčřurání před vrtama,nakrmení,a ted mi leží DAFŮ na klíně a píšu jedním prstem…-celej den tu lilo-dopo déšt se sněhem….
začalo pršet,když jsme jely k vlaku