Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Odetta

My hlásíme sníh, bylo tu minimálně pět čísel, možná víc, ale ten sníh je hodně těžký a mokrý; shora to padá, zespoda odtává. Silnice nejsou protažené a je tu “vánoční pohádka”, jak s oblibou říká můj muž. V pátek mi přišly nové zimní boty, vypadám v nich jak kráva na Měsíci – mají takový tvar jak ke skafandru -, tak to bylo na poslední chvíli, tohle počasí na holínky není. 😀
    A Gremlinovi se stalo neštěstí – až na tři gumáky jsou všechny hračky v pračce. Sedí na pelíšku a vyje. 😅🫣

Raven
    Moc mě to s Ríšou mrzí, upřímnou soustrast. Je hezké, že se přišel rozloučit.

Denny
    Parádně Ti to vyšlo s vánočkama, moc si to užijte (věřím, že to nebude problém :D). B1 hodně zdravíčka a B2 hodně koťátek. 😻

Holky jubilantky
    Holky, vám i Dafince opožděně přeju krásné narozeniny, a ať je všechno přesně takové, jaké to chcete a potřebujete. 🌻🌷🌺

Čajdo
    Ony ty teploty kolem nuly jsou ale pocitově nejhorší, jak je vlhko, tak je to pak taková ta zima, co zalézá za nehty. Když to vymrzne, tak cajk.

PetraK
    Viděla jsem je v týdnu. 🙁 To je dobře, že se jich někdo ujal a že neprožijí zimu v kotci (předpokládám, že byli normálně v útulku). Ještě toho Questíka kdyby si někdo vzal…