Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak za mnou pětidenní maraton ranních,kdy jsem spala 5 hodin…
    nebo mín,
    protože v pátek v noci film,protože v sobotu v tv koncert Gotta v tv,včera do desíti vzhůru a bv jednu ráno jsem čušela na počítač a veteriny…
    v neděli ranní-pečení+pečivo a učení té nové paní,co z ní regulerně rostem
    nedá se s ní domluvit….
    v neděli se mě ptala,kde beru ráno tolik energie?
    no nikde,je to vědomí,že to musím do sedmi stihnout….
    po ranní jsme jely dom,vzaly rodičům zákusky,
    doma po obědě jsem dala ležing,
    pak vycházka větší ze psama-ke křížku,od něj dolů polama,pak k rybníčku a tam hraní s aportkem,a obma psama,a dědinou dom,doma učesat pséky,uzklidit,
    večer mi přišly rodiče popřát-dostala jsem vánoční hvězdu,knížku a antistressovou sůl do koupele,od Martina bombošku,sluchátka k počítači+tu podzimní bundu-opět ddrahý dárky-stačila by sluchátka,nebo bunda….je to marný….
    jsem z toho byla tak zdrblá,do toho Dafina sežrala Čajdě dárek-Čjda to už ví,
    jelikož mě to tak vyvedlo z míry,že jsem jí to řekla:D:D:D:D
    no nervy pak v noci..
    se z té Dafči zblázním-vůůůbec nechápu,jak se na tu schovku,kde to bylo dostala….?
    poděs chlupatej….:-(((
    naštěstí jí nic nebylo…
    dnes opět učení pečení té paní-za 3 dny s ní znám podrobně její život…
    což jednak nechcu,jednak i u toho blbýho pečení neustálé mluvení zdržuje a ruší-musím počítat plechy,kolik čeho kam na jakej program,a ona furt jede jak kolovrátek……,pak seděla na hlavní kase,vůbec nezvonila na fronty,i když se jí to říkalo-zazvontě na další kasu prosím-tak nic….
    když jednou udělala něco,co si nelajsnem nikdo-tak mě ještě odsekla,když jsem jí upozornila,že tohle teda ne,tak měla ještě řeči-a to bylo kolem peněz…,
    no musela jsem na chvíli vypadnout,nebo bych jí už něco řekla…
    jinak hodně lidí-kupovaly věci na mikuláše+cukr v akci-bez omezení,takže byl klid….lidi nezuřily…
    hodně vybalování…
    no před půl třetí jsem šla na bus,Martin tam dojel s chlebíčkama pro kolegy co dělal,tak mi jedn kolega-no jedn-vlastně jedinej koupil čokošku a kolegyně pralinky,já pak kopila vepřový jatýrka Dafince-dostane z nich buchtičku
    protože Dafinečka malinká má dneska 7 let-před sedmi lety ju donesly mikuláš,anděl a čert:D
    ted prší,tak ze psama jsem byla chvilku venku,+pětiminutovka jak jsem dojela dom
    děvčata děkuju za přání!!!!

Denny-tak to budete mít krásný Vánoce!!!!lepší jak milion dárků!
    at je kočenka brzo v pořádku!
    Kachna-já si to video poslechnu,mě to zajímá….