Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem fčéra potkala Ducha Vánoček. Řekla jsem si totiž, že největší radost udělám tak, že udělám radost někomu jinčímu. V Lidlu totiž mají krásný černý adventní kalendáře, vypadají mocinky moc dobře a jsou v nich různý pralinky.A komu málokdy málokdo něco někdy koupí jen tak? Ženám. A tak jsem koupila hnedle dva. Jeden pro Olinku sousedku a druhej pro její Babičku naši sousedku. A fčéra jsem se tam hned po příjezdu domů stavila. Tooo bylo hezkýý! Měly obě takovou radost. Říkala jsem si, že Babička bude mít na co se každý den těšit, páč na co se asi tak může těšit novýho jednadevadesátiletá paní, co je převážně doma, že jo. Takhle si každej den může dát malou radost. A Olinka pořád lítá mez svou domácností, babiččinou domácností, tchánama a fšicí to berou jako samozřejmost. Zněla do teleféna tuhle mocinky moc unaveně, tak ať má taky radost, že jo. A tak jak jsme si tam povídaly v kůchni, tak vám kolem prošel ten Duch Vánoček, konečně sem ho taky viděla!! 🙂
Večer pak šli fšicí spát, já si na chvíli sedla, nalila si ten svůj nealko punč a poslouchala ticho a chrápání ohařů. Dobře bylo. Než sem se teda utopila 😀
FIFINKOOOO!! DRŽÍMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMOC!
Petrs01
Ale Petro, to se pije, ne leje do nosu!
No já se o to snažila – úplně mi to nevyšlo. ale zlatá voda f plicích, punč je tam hroší.
Mirko
zde něco pro oslavence – má to i s pugétem 😀
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.