Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak odpolední vycházka-schrupla jsem si,říkám si před třetí jdu ven
    vzala jsem to vratama,at se s nikým nepotkám,spadlo pár kapek,ale dobrý,zamračeno,
    ale nefučelo-já čepici bílou s bambulkou na šnůrky pletený zavázaný pod bradou:-)
    děti já su ták hezká-dnes na vycházce-černýkožený pracovní kotníkový boty-co se dají nosit s tlustýma ponožkama i v zimě-není-li sníh/led a moc zima,černorůžové šustáky,a bunda zimní od ščučky a ta bílá čepička-uvázaná pod bradičkou-fakt krásná holčička:D
    šla jsem k lípě-táhla za sebou na 5metrovým vodítku nasranou Dafinu-že vycházka do kopca!za lípou jsme šli do lesa dolů,Dafi si hledala pařezy,Žeryk se válel v listí,pak si našel 3mterovou baldu,kterou si nosil,házel pře hlavu,záda,a loupal z ní kůru,v lese nikdo,jen nad hlavou krkavci-asi vyhlížely zdechlinu:-)
    no pak jsem šla zpět,at nezatmím Dafi trysk do kopca,ut až jsme u lípy,na přivolání přiběhla,sedla,Žeryk přiběhl a mrskl jí klacek na záda…řezala jsem se smíchem-Dafi pořídím krom pláštěnky,svetříčku,oblečku ještě brnění..
    vzaly jsme to od lípy dolů,pak nás míjel myslivec v autě,co jsem se s ním před půl rokem bavila u křížku,tak jsme chvíli ecaly,aby psům nebyla zima,tak jsem Dafi házela rukavici,plyšáčka s klíčkem a Žerykovi čutala míček-jasně že ne pořád….
    no povykládala jsem myslivcovi jakej byl Žeryk když se k nám nastěhoval,a on že vodil psi na memoriálech,měl nejvyšší zkoušky,a takovej pes se musí zlomit…škrták,vydusit,omlítit o zed a to by bylo aby to nešlo….
    tak jsem mu řekla,že u nás to muselo jít bez tohodle…
    no tak pejsci za sebou větší vycházku,
    Martin se mě tradičně zeptal,jestli nemůže vzít Žeryka na terasu a zaházet mu2krát!
    tak jjsem mu řekla,co si myslím….
    jo Žerykovi je pláštěnka dobře!

holky za kolik máte peněženky?
    od tamanů nechci,když jsem se dívala na ceny na internetu tak různý….,
    mě dala včera peněženka pááááá,musím si pořídit novou….