Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

Černejčaj-jo veterinář nás chválil-spokojenej…sem se divila….
    no byla jsem trochu přešlá z toho Žeryka

PetraK-pamatuju si to….
    blbý,je,že,když někdo řekne něco co moc přežene,ale hodně-tak ve mě se to držíííí strašně dlouho….
    a ona to máti fakt v neděli přehnala!
    Peti-Žeryk děkuje za pláštenku,já za Jéžiška-jéžiška si rozbalím na Vánoce
    šila jsem Žerykovi peška-už moc moc roků nějak od mých 11let jsem šila psům pešíčky-s látek,
    no a ted-že mám z práce ty dva bílý návleky na mopy,co jsem si tam koupila,že s tím budu umejvat-v práci,ale na navlečení byly malý,tak jsem si to vzala dom,že z toho ušiju Žerykovi peška-tak dva mopy na sebe-mezi to na vsunout poutko popruhový,at to ám za co držet-ale bacha-já su chytrá-jak jsou ty hračky,přetahovadla s amortizérem-tak já že budu mít taky moderní hračku-Martin na sušáku trenky dedoles-roztržený-tak jsem ufikla gumu,trnclema budou na úklid
    a tu gumu jsem dala vedle toho poutka,přišila,obšila ty mopy a Řeryk má novou hračku s dvouma poutkama s černýho popruhu,a s zelený potkou s nápisem dedoles:D
    jinak Žeryk s Dafčou mají milion hraček-pletence flísový,míčky,kolEčko,činku,peška od GAPAY,HRAČKU DO VODY,PULLER,
    toto byla jen snaha zužitkovat ty mopy:-)