Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Nějak nemám co psaát, leda že víte, že mají Hošíčci novej klip? a že ten zmetek pekelná Mouses, který v původní kůchni rozhodně nelezl na linku, se rozhodl, že v nový kůchni to neplatí a nejen, že tam vlezl ale ešče mi sežral drze snídani. navíc poté, co měl dvě svoje snídaně? Ešče nikdy sem nepřerazila kočku ve dví, ale co nejni může bejt.

Kuskusi

NECEŠ KOČKU?

Dennyky

To chápu a potom všem se divím, že to nepřišlo dřív.
    Mám tě přijet poskládat?

jo to bych si moc přála, ale ne v situaci, kdy píšeš, to co píšeš, protože bych Ti nerada naložila víc, než máš naloženo. Jsem ráda, že máš vedle sebe aspoň Romana, který Tě podpírá. Musí to bejt masakr. Mně stačí, že nespím, ale nespat a ještě mít noční můry, tak to je strašlivý. Mně se teď zdálo, že máma umírala a já nevím proč jsem se jí ptala, jestli pak bude chtít mít v rakvi šátek a rukavice a moje drahá sestra přišla s tím, že rukavice jí stačej. Řekla to před ní. Myslela jsem, že umřu taky,z toho hnusu,kterej vyprodukovala. Pak jsem se probudila a hrozně jsem brečela.

Mirko D.
    Tak moc bych ti přála – pamatuješ, že jsem Ti to kdysi dávno psala v emilu, aby sis dokázala vytvořit polštář pro ten moment, abys dokázala odejít, abys měla někde stranou finanční vatu, která Ti dá nezávislost. Protože tohle co píšeš, to je strašlivý. Jasněě, jasněěě, jsou horší vztahy, ale ono to člověka udolává. Hrozně moc.

Eva C.
    Žjofka, to jsou krásný náladovky. A tak jak Mirce bych přála to, co jsem jí psala, tak Tobě a Sindibádce bych přála, aby se to posunulo , aby pod stromečkem bylo kouzlo, který to zařídí, aby se jí to v hlavě seskládalo rychlejš.

nicméně i tohle co píšeš:
    Dostali jsme se tak na trasu, kde jsem říkala ze bych s ní fakt jít nechtěla – a dali jsme to..

je supr, supr, supr

Fifi
    dyk sakra, kdo jinej ma aaachat a hulat, ze vanocky sou tady?
    no právě 🙁

Trololítku budu držet palce moc.

Treba pomuze i ostatnim.
    😀 😀 tvl co to je? Tak náročnej text nemám šanci si přeložit, natož pochápnout. 😀 😀 A vona mi bude pomlouvat Hošíčky!!! 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 9 měsíci uživatelem PetraK.