Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
tak ráno vyvenčit pséky,a šupky hupky,dupky na veterinu Dafči pro granule-tak prý zhubla-5,8…myslím,že měla zhubnout víc,ušmikl jí boční drápky,jedn měla tak dlouhý,že ho měla natržený,tak jí ho urval,
poslechl Žeryka,kterej,když spí tak často sípe-sípe,ne chrápe,chrápe taky,ale to rozeznám:D
tak prý je to něco s průdušnicí,že to jorkšíři mívají,
on je teda kříženec-ale jork je tam bezpečně-podle hlavy,i barvy i struktury srsti-tenká/dlouhá-nelíná,
a že to bude jen horší,ale zatím to na léky není…..
no tak to mě jako nepotěšilo:-(((
pak jsem s nima udělala vycházku ve městě-okruh kolem centra+v kaštanové aleji-Dafina rozesmála-ve snaze vymlátit ze mě piškot hledala za co ho ode mě dostat-lavičky po cestě nebyly,aler !!!poklop od studny nebo čeho-je prý taky pařez:Dtak dostala piškot,pak jsme to daly kolem lavičky-dostala povel-ukaž lavičku-tak další piškot a šlo se,Žeryk teda blil jak amina,tak ten nic….
Petrs01 i Fifi-máte pravdu-le 14 let,je 14 let….
no jako víkend už ani ty prášky nazabíraly….
EvaC-hezká dvojka:-)
mimochodem-jsem ráda,když vím,jak ten s kým si píšu vypadá:-)
a kalhoty mě taky hned zaujaly-ta barva-jinak já měla kdysi bílý šustáky ke psům,a třičtvteční šustáky ke psům mám na léto-takový chladivý
ale mě to nezaujalo,že by měly být špinavý od psa,ale,že já bych je hned zaliskala od bláta:D
Kachna-já vidličku nikdy nikam nestrkala-já byla hodné dítě,bezproblémové…:D
Denny-ty noční můry tvoje jsou fakt peklo!
já mívám noční můry taky,a často,-několikrát měsíčně
ale u mě je to proto,že su fakt psychouš
u tebe je zvláštní-teda prosím tě-mě to tak přijde,že je to zvláštní-at ta věta ted blbě nevyzní!!!!to by mě mrzelo!
že je zvláštní,že ty můry máš,i když seš štastná,zamilovaná a tak,bych řekla,že to zmizí a nic….