Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Pekny vecir vespolek,
teda Dennyky se musela mit jak v pohadce, Konefka byla s vama? Jak vypadaji pupiky u cici?
Esusova
Vystrkuje ruzky, dame tvaroh na paruzky? 😀 Co to je za rikanku, dycky me jako malou fascinovala predstava, jak kydam snekovi tvaroh na hlavu. 😀 At najdes nejakou balanc a sutiny, prach, stavba se aspon na chvili zmensi na minimum, dyk sakra, kdo jinej ma aaachat a hulat, ze vanocky sou tady?
EvaC
Zdravim Sincibadovic, co rameno muz, lepsi, dobry, nejlepsi? 🙂 Cuza flekata urco taky speje nekam k lepsim zitrkum, vid, ze se lepsi v projevech a tak?
Ja tu taky sem tam jsem, dneska menili vodomer po 6 letech, tak jsem se s panama bavila. Jednak meli strach, esli sou ty zly cokle zavreny a druhak jsme diskutovali o zvyseny cene vody, tu to zvedli o 20 % od pristiho roku. Bude veselo.
V patek ma Trololo kontrolu po ctvrt roce zase krev a moc, tak pridrzte palce, pls, at ma hodnoty aspon stejny jak v srpenci. Trololo, ja si to viracky video aj obcas pustim, to je tak blby, ze cloveku muze zvednout naladu. 😀 Zpivam si obcas v aute, jejejeje jejejejéé… 😀 Treba pomuze i ostatnim.
edit
Mirko
Resit brigadnice by meli jini a ne ty, snad vam tam pani nak vydrzi. A bojim se optat, jestli jste se s „mati“ jen chytly nebo doslova zhadaly, kdyz jeji skvelej synek si bude porizovat skvely auto. 😀
- Odpověď byla upravena před 2 roky uživatelem Fifi.