Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

sem ted došla
    takže ráno praní,ze psama šel Martin,mezisměna-hlavní kasa,pak od dopoledne třetí kasa-vybalování,+markování
    s novou paní si užijem-jestli nezdrhne….
    včera přesvědčovala holky,že musí na osmičku-přitom devítka vlak jí jede,
    dnes přišla před půl 12ctou,po třetí hodině oznámila,že jde na přestávku-jakože hooodně brzo,
    pak když jsem já odcházela,tak sundaný sluchátko na krku,takže každou koninu jí budou muset chodit říkat….
    a to jako,bude chtít zase zmiznout na osmičku,že vlekem ještě nejela….
    já do jejího místa bydliště jezdila dělat 2 roky,
    od vlaku dolů sleze cestičkou,a za 5 minut je u hlavní silnice a u busu…
    tak nevím co blbne
    fakt mě ti nově příchoí s tímhle vytáčejí-dostanou docházku,kde mají psaný do kolika jsou a od kolika-a čím dál tím víc novejch s tím má problém,vlastně by všichni nejradši jen ranní,nebo co….
    no,nevím jak dlouho tam paní vydrží
    a to začala hned tykat-prostě došla na kasu-včera,sedla-žádný dobrý den,bů,nic..
    a pak-prosím tě-nevíš kod na česnek?
    a já-prosím tě-máš ho pod tiskárnou!
    toto mě taky fascinuje-su já jediná tak blbá,co jsem každýmu v nové práci vykala,ale taky jsem třeba pozdravila a tak?????
    včera jsem za zákazníka zaplatila 50kč-část byla už zaplacená ve stravenkách,zbytek měl dát penězma a neměl peníze,tak abych mohla pkračovat,tak jsem to dala ze svýho,
    když jsem to říkala před naším šéfem půjčenýmu šéfovi,že mi bude chybět,a proč,tak můj šéf to za mě zaplatil,a na dotaz-že mu teda něco dlužím-tak,že nic…
    tak su zvědavá,jestli to donesou
    jo dnes se mi omluvil zákazník,co na mě před měsícem řval-fakt ode dveří,že su pi..-ty Vánoce dělají z lidma zázraky:-()
    k večeru se mě rozbila peněženka-zip,tak nevím,jestli mám psát jéžiškovi…
    šla jsem ze psama ted večer k rybníčku a zpět
    a zítra jim jedm pro granule,a Žerykovi pro něco na nervy….
    Černjčaj-přežij zubařa,já se musím objednat na ledn-dlououoho jsem tam nebyla
    jo,jinak volno pochopitelně v týdnu mít budu,nejen ty 2 dny dovči,
    akorát víkendy krom jednoho v práci….

Vítám PetruK-že zavítala mazi nás!!!!
    juchů,juchů,juchů hurááááá:D:D:D
    musím se přemluvit a ušit Žerykovi hračku k přineseninám….