Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Fifi-seš chytrááááá!!!!
jo,vedoucí-říkal mi ráno,že budu mít volný víkend-jako zítra a pozítří,
tak to jsem měla radost-jedinej volnej víkend za měsíc….+jsem byla i ve svátek…
naštěstí se vrátila jedna z neschopenek,uf
jinak jo na Vánoce máme zavřeno na štědrej den+oba svátky-tak to su taky ráda!
-jinak si ze mě pak holky zástupkyně dělaly srandu,
když jsem říkala kolegyni,jestli jedla-at ukáže jazyk
tak prý-ty máš co říket-si vždycky za chvilku zpátky!
a já na ně-no čas jsou peníze!
a oni-no my u tebe je to vidět,deš všecky víkendy,a kdyby se nevrátila …,šla bys i tenhle:D:D:D
akorát nevím jak to bude z prosincem-jsem ještě neviděla docházku-ale logicky předpokládám,že to bude dost nahuštěný….
z čeho blila Dafča?
nevím,bud něco sežrala na dvoře/zahradě-nebo únava z BK-cestování?
i když je zvyklá,ale vycházky potmě městem,kde hodně lidí ze psama a jednou se fakt lekla,když z poza rohu vyšel pes,a když jsme tou cestou šli zpátky tak to obcházela obloukem-co kdyby zase pes…
ale nevím no,zase na cestování+pobyt v BK je zvyklá…
těžko říct,ale už je dobrá…,
jinak teda závidím tvoje hlídače,k nám by se lidi nebály za předpokladu,že by si myslely,že se po cestě o ty psi přizabijí-zakopnou:D
i když…
oni když všichni 4 štěkají za bránou-konec zahrady-brána vysoká tak metr 70…tyčková,vypletená extra pletivem+plot z pletiva-a na brance oznamující cedulka-s kníračem,a na poltě směr brána cedulka s jorkšírem-tady hlídám já,
tak lidi říkají,že z nich jde strach,a co kdyby se všichni čtyři dostaly ven???
jako,že by si odemkli bránu…
protože pochopitelně,máme to zajištěný,aby se ven nedostaly,
+branku dřevěnou oddělující vjezd od dvora,at můžem v klidu vyjet autem,otevřít poštákovi…
ale rotvíci na mě vždycky působily jako drsní psi,přesto,že má kamarádka,výcvikářka a dlouholetá předsedkyně cvičáku rotvíky měla-feny-velký+půjčovanýho psa….
-což mě připomíná,jak jsem jela vlakem zpátky,sem,tak lidi podél polí venčily psy,a chlápek venčil 2 velký kupírovaný dobrmany…
by mě zajímalo odkud je měl?
byly jak ze starých časů….
PetraK-TAK SA NAHOD DĚVČICO!!!!!-mpc bych vám OBĚMA přála víc odpočinku!
jsem si na tebe onehdy vzpomněla u kasy-byl tam borec v ramštajní-TEPLÁKOVÉ SOUPRAVĚ-takžééé se holčičko zamysli,jestli netřeba ti teplákovky od ramštajníků?:-)))
užij si rozsvícení stroměčku