Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
tak jsem tu
a jako dost jsem toho stihla-ehm-vlastně je to vždycky v tom Blansku dost nabitý….
v pondělí ráno-uklidit baráček,obstarat andulky,vyvenčit oba 2 psy a s batohem,taškou,v růžové to soupravě-ružovočerné teplákošustáky-zepředu přes stehna břicho-křiklavě růžová,zbytek černej-zepředu šusták,zezadu teplákovina černá-značka alpine pro,a bunda ke psům podzimní-vrchní část křiklavě růžová,spodní černá….-píšu to proto,že lítat v tom po úřadech mi přišlo takové trochu nevhodné………:-()
no nic,takže v děvět ráno jsme sjely s Martinem,a Dafinou do Bučovic a já do spořitelny-zrušit si limit na kartě,limit zrušen,jenže v Bučkách není pokladna,takže musíme do Brna-jako tam bych stejně jela,když jsem chtěla do BK,ale nelítala bych s čoklem,batohem po Brně…..
no nic,tak v půl desáté busem do Brna-tam hrrrrr fakt fofrem do nejbližší spořitelny,
Martin čekal ve vstupu s Dafi,já šla k pokladně-všechno mramorový,načančaný….
no nic…..vybrala jsem peníze-a on odfrčel….a já šupky hupky k busu,a do Blanska-počasí-chladno/syrovo-ale nemrzlo….
dojela jsem ve 12 do BK,Dafina z busu táhla jak divá k tatkovi-2 spojený vodítka-jednou krátký hnědý do města+dvojkarabinový-a já letěla za ní na konci-Dafča se občas ohlédla,jestli jdu za ní?a valila dál,u tatky zalehla,já shodila růžovočernou soupravu,přemalovala xicht,hodila na sebe gatě+bundu na slušno,kabelku,a šla na sraz za kamoškou ze čtyřlístku….
šly jsme v její obědové přestávce-takhle se vlastně scházíme v týdnu,
skočily jsme do PEPCA obchodu,kde nakoupila nějaké vánoční ozdoby a dárky a pro mě ne-ná-pa-dně ponožky s oslíkama….:-)
který teda dostanu…až..až…někdy v lednu…
pak jsme místo oběda daly v pekárně daly sacher dort a kafe,
no potom jsem v lítla do obuvi,bo v těch zešlapaných zimních botách,co jsem si schválně vzala,že si jinak nový nekoupím,tak v těch to fakt nešlo:-(,
jedna sezona,a zešlapaný jak čert,přitom byly jinak dobrý,nedíravý,nic….
no,v obuvi samý boty za 2000…i bych je za to dala,ale neseděly mě-moc obtažený na noze,a zjištovat,jestli se roztáhnou,nebo ne,se mi nechtělo….
tak nic,tak jsem si koupila jen spnku do vlasů,tatkovi drahou extra čokošku,
2 knížky z knihovny-jednu za 5kč…a šla jsem dom…
tatka,že byl vyvenčit Dafinu,tak,jsem se šla válet k tv…
k večeru jsem s ní šla udělat okruh po městě,po centru města kolem výloh,
potkala jsem bývalou švagrovou,tak jsme pokecaly,doprovodila jsem ji dom,a šla jsem taky k domovu,
večer tv kultura,tatka šel s Dfi v 9 večer ven vyvenčit,
a já jí říkám-hele dem spát -nenatáčím budíka!!!!!
spoléhám se na to,že MĚ RÁNO VZBUDÍŠ PŮJDEM NA VYCHÁZKU!!
no šla jsem spát…
a v úterý ráno-přendám si ji do postele,přitulím se k ní-od půl sedmé vzhůru-a Dafča natulená,chrní,pak natáhne packu-pleskne mě ji na xicht-udělá uuuuffff,
chrní…chrní…chrní…
pak natáhne druhou packu,pleskne mě ji na icht-udělá-uuufffff,a chrnííííí:D
no nic,za dest osm jsme vypadly ven:D:D:D-slečna si vychrapovala-a já na stráži od půl sedmé:D
pršelo,tak jsme to vzaly rychle přes náměstí pro snídani a dom,
doma váleníčko válení….,v dest dopoledne se stavila teta no hodku,
a po jednácté jsem vypadla za druhou kamoškou ze čtyřlístku,
šly jsme na oběd,a po obědě,že nepůjdešme na vycházku ze psem,jinak by jsme šly,ale,že musíme obě po obchodech…
takže drogerka,papírnictví,lidl*ksmoška-já tady utratím pětikilo ty nic,a tos mě sem dotáhla!:-)
pak obuv ve městě-kde jsem čapla žlutý kotníkový šněrovací botky,s trochu kožíškemza 764kč,vyzkoušela,nechala na nohách,ty starý dala v bedně ke kontejneru-třeba se někomu šiknou?
díravý nebyly….
no daly jsme ještě čokoládu ze šlahačkou na prastaré cukrárně Severce,apak už jen doprovodit kamošku a dom…
před barák zrovna přicházel tatka s Dafčou,tudíž venčit jsem nemusela,zalezla jsem s ní chvíli do křesla pod deku-venku sychravo,větrno….
n k večeru jsem s ní udělala velký okruh po BK-ke kinu,od něj zpět,kolem dřevěnýho kostelíčku,k bvalému našemu rodnému domu-který jsme kvůli bratrovi před sedmi lety musely prodat….divný tam před ním stát…
spravený,jiný plot…no co už….
no po velkém okruhu dom-potkaly jsme několik psů,hodně lidí,koloběžky….
taková rušná vycházka….
večer tv kultura,pak tatka venčil a šlo se hájíííí