Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Čajdo, krásná fotka, pejsek má na ní i auru -určitě štěstí.☺
My jsme včera se staříčkem Goliáškem (taky už mu táhne min na 13) navštívili v rodné obci mého táty (rodina tam má kořeny už víc jak 7 generací – je to moje srdcovka) odpoledne pro seniory. Pan starosta mi dovolil vzít Goliho s sebou, když jsem ho ujistila, že bude v klidu. Zaparkovala jsem u kamarádky, která bydlí kousek od sokolovny, kde se to pořádalo, cestou za husté chumelenice jsme aspoň vyvenčily.⛷ Shodou okolností na nás vyšlo místo vedle švagrových a kolem seděli moc fajn lidi. První část bylo hudební vystoupení, ale i při něm a potom se povídalo a povídalo.🤗 Součástí bylo pohoštění dvakrát domácí dortíky a jednou chlebíček, nápoje dle výběru. Obsluhu zajišťovali mladí hasiči.😋 Podlaha v sokolovně klasická parketová, takže Goli spokojeně polehával, když viděl, jak si pochutnáváme, šťouchal do mě packou, samozřejmě jsem byla zásobená dobrůtkama. Ve čtyři jsem to zabalila, chtěla jsem cestovat ještě za světla, trochu jsem se bála, ale moje 4×4 to zvládlo do kopce i s kopce.😉