Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak včera odpo-ve dvou +zástupkyně-takže-kasa/vybalování/úklid
    v noci ve čtvrt na 12-vypadlo z Martina,že má 2 nabídky na práci-ale k obojím je potřeba auto-a tak si začal v sobotu odpo řešit i tohle……
    jako bomba….
    v práci jsem si dělala srandu,že mám 8 nových aut-čokoládový autíčka:-)
    o jsem ještě nevěděla,co z Martina v noci vypadne:-(
    tak jsem si vzala prášek a na dopoledne jsem oněměla….
    -jako jo došlo mu trochu peněz okudsi za cosi-nevím tomu hlavu-patu-takže na zálohu by měl…..ale…..je tam pro mě mega velký ale….
    ráno jsem šla s Pavlou k lípě a zpět-jsme se potkaly za zahradou,přes kterou jsem šla potéco jsem zkistila,že před vratama kluzko…
    má na basenžíka osmimetrovou flexinu na které basendžík lítala snažil se nás omotovávat….
    no došla jsem dom,omluvila se Dafině,že ju s basendžíkem ven brát nebudu,
    šla jsem pokračovat v dalším kousku Vnočního úklidu…
    pak pěšky do práce
    ttam jsem zjistila,že jsem si zapoměla termosku z meltou,na kase zima jak hrom,kolega mě nakonec uvařil čajík….
    no po deváté jsme vypadly,kolega mě hodil dom,volaly jsme cajty kvůli krádeži-přišly ozbrojený od hlavy k patě,v černým-šel z nich docela respekt….
    prča byla,že vešly do dveří-a ve dveřích zákazníkovi zapípalo zboží-ztuhl zákazník,já i policajti-já došla k zákazníkovi-měl meodčiplý baterky-tak jsem řekla,že je to v pořádku a zavolala jsem zástupkyni….
    co se týká volna na Štědrý den-verdikt se dozvíme kolem Mikuláše…
    nic,měla bych mít ted pár dní volna,pojedu do BK,
    koupím si nový zimní boty-ty z LIDLU ždibec kloužou,
    a ty z minulýho roku jsou zešlapaný jak prase….
    pak už mám jen ke psům ty kotníkový trdý těžký kožený,a zimní šněrovací,když je hodně sněhu….,

-k termo oblečení-z lidlu mám jedny spodky-a koušou/studí-tak je nosím,jen když se suší vypraný z klimatexu….
    Černjčaj-gratuluju Ferince!!!a překrásná,nádherná fotka!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fifi-tak fajn,že týpci pomohli z autíčkem!
    to je fajn,když se tohle povede!
    Petrs01-gratuluju k plavčení!hluboký obdiv!
    Odetta-ano kombinace-bláto-stopovačka-sníh je peklo,ale furt lepší než basendži splašenej na flexině-teda jakejkoliv pes lítací na flexině na kluzkým povrchu je mazec…