Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Toz u nas k ranu az -9, radnej samec.
Dneska jsem se znemoznila u rucni mycky. 😀 (Ja se totiz bojim mycky automaticky, v zivote jsem tam s autem nebyla. Asi mam fobii.) Prijedu, cela natesena, ze mi to tam pan zase pekne radne umyje a obsluha nikde? Jsem tam bloumala a hledala, opodal stali dva mladici s vylestenym bavem a audinou (znate ty typky) a neco probirali. Na muj zoufalej dotaz jsem se dozvedela, ze tam nikdo neni. Nasadila jsem este zoufalejsi vyraz a jestli by mi nepomohli, ja fakt netusila, jakej program za mince zvolit… Nakonec mi dachnicku umyl dukladne jeden z mladiku, jak jaaa mu byla vdecna! 😀 Skoro jsem se s nim pak musela prat, abych mu dala penize za bundu. Bylo to takovy mily. Hosi v natunenejch karach a nestiti se umejt vesnicky straslive zahnojeny auto, pomoct bezradny skoroblondyne. 😀 🙂 Auto predano relativne cisty (jako vykydat po dvou letech ten bordel vevnitr je des, sedacky narovnat, vyluxovat jsem to uz nastesti zvladla sama 😀 ) a dej se vule bozi, snad se na servisu nenajde nakej prusvih.
Kachno
doporučuje se to, protože zteřelý zimák je horší než kvalitní univerzálka
Jenze oni tady jezdi pres zimu na letnakach.
Odetta
A ke gumám – my si přezouváme sami, tak to máme zdarma, heč
Ja bych asi byla schopna si kola sama vymenit, kdyz mam letni i zimni na separe diskach. Ale vzdycky nechavam kola pred sezonou vyvazit, to si DIY neudelam.
Cajda
Myslim, ze brokovnice bude uz hnusna po takovy dobe. 🙂 Ooovsem, mila Ferinko! At se ti dobre dycha a tape jeste hodne dlouho, vubec na tobe neni vek znat! Moc gratuluju, posilam potreseni packou a radnej blemcos na rypousek! Hodne zdravi!!! 🙂
Maya
Jak zado?