Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Cajdo
Jo, tvoje merino devaltky jegrace jsou uzasny. A nekousou me, ze jsem fakt hodne citliva na kousaci veci. Si to Mirka musi ozkouset, co ji sedne. Tricko nabidni ji, treba ji to narozdil od Zeryka hlodat nebude. 🙂
s gumama je to tezky, protoze 2x rocne das 800 za prezuti, to je 1600 rocne jen za prezuti a to je pulka ceny pneumatik… kdyz proste na zimakach odjezdis rok a pul az dva bez vymeny, cenove to vyjde sul nul,
Ja davam dvakrat za rok necelych 500,- Kc. Pneu pan servisak nezouva, mam letnaky i zimaky na svych diskach. S cenou pneu pritlac, ty stale stoupaji. Jezdit na zimakach v lete je prasarna, na zimu pak ztraci kvalitu (taky se mi to jednu sezonu povedlo). Nejde o sul nul, jde o kvalitu pneu, v lete ti zimaky na mokru brzdi a chovaji se jinak nez v zime. Maya psala o univerzalech, to je jinsi, i tak mam holt rada prezuto tapacky autickovy, i kvuli pojistovne. Edit – jo, s uskladnenim pneu muze byt problem, ale rada i mensich servisu za par supu nabizi uskladneni lidem, ktery nemaji prostory v domu, garazi.
Maya
a začal mě bolet ještě nějakej sval uprostřed zad na straně u páteře, netuším co tam je, sem se to snažila rozmasírovat masážním míčkem o opěradlo židle, ale bolí to přitom jak sviň a zatím se nezdá, že by to pomohlo, už se fakt asi rozpadám
Tam toho je. 😀 Zkus ten alpa kostival, jestli este mamce zbyl. Vitej do klubu, ja se uz poucila, ze neco ze zad zkratka nekdy rozmasirovat nejde a chce to fyzio. Stan se oblibenym chronikem nekoho, ja este dneska citim prevelmi citlive upony na lebce, ktery mi masakroval, uleva je kazdopadne nepopsatelna. 🙂
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Fifi.