Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Petrs01
jo, ten devold je dobrej, ale pro me takovej naprd, protoze na aktivni pohyb to uplne neni, to mi prijde vetsinou moc teplej a pak uz nosim ve velkych mrazech bundu a na spani mam dalsi 3 trika viceucelovy, ktery nemusim pouzit 3x za rok na nocni bivak 😀
je to prave ta stejna rada co si chvali fifijova podvlikacky, ty me zas rezaly do bricha (vysokej pas) takze su rada, ze ste s tim obe moooc spokojeny, ono pro to nemam to spravny pouziti asi 😀
decathlon ma hrubsi vlakno na tu prizi, jenze taky stoji tak 40% devoldu nebo znacek jako icebreaker atd, ktery pouzivaji nejjemnejsi vlakna…
ja paradoxne nesnesu na telo tak pulku umelin a kousavy svetry ale merino at kouse jak kouse tak to mi neva 😀
Jinak ty trika vypadaji dost dobre! mas tricko? jak je to dlouhy? z fotek by mi to koncilo u pupku, ale asi jim napisu… ne ze bych ted mela penize na to si kupovat neco pro sebe 😀 ale po vanocich bych se rozmazlit mohla