Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Odetta
me teda maminciny saly vzdycky kousali ale merino mi neva 😀
jinak lity lity k tomu pocasi ale je to des, to znam… ackoli ja dneska byla spis doma, upekla sem muzi „piskot“ ale on stejne spi, neudelala zadny domaci prace ale omrkla posilku na kraji brna, kam usetrim pres hodinu cesty, kdybych mela chut cvicit… a vyjde mi dobre mezi autobusy. Akorat je takova… jako za kilo dobra 😀 dneska sem musela na sebe jeste opatrne.
jinak od koho mas set?
ja tukovou vrstvu mam predevsim na nohou ale zajimavy ze k teplu mi to nepomaha 😀
Petrs01
ses husta!
me je zima jenom se divam z okna…
Nechces tohle triko? https://www.progress-cz.cz/ms-ndr-panske-funkcni-triko-dlouhy-rukav-cerna
je funkcni, dost dlouhy (sice pansky M, ale ja to mela jako lehce volnejsi v pohode). Ten material mi neni uplne prijemnej (dost nesnasim umelinu na holy telo) a dostala sem to k narozeninam… tak sem to na sobe mela jen ted na dovolene a uz je to vyprany… nejak mi je asi lito to hodit do kontejneru s oblecenim.
nebo kdokoli i dalsi, jen ze petrs povazuju proste za podobnou postavu i vyskove sobe 😀