Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

včera odpo-kasa,vabalování,včer úklid,přecenění,
    vypadly jsme před jednáctou,a kdyby tam nebyla kolegyně,co měla být do osmi,protože má dnes ranní,ale byla dýl,tak jsme asi do půlnoci…chystání akcí,přecenění a tak….
    v noci mě hodila dom kolegyně,což bylo fajn,protože pršelo,bylo by to fajn i kdyby nepršelo!!!
    spát jsem šla dnes o půl jedné ráno,před půl 12náctou jsem v dešti ještě venčila pséky v dešti-kdybych je vypustiůa na dvůr,neslezou ani z terasy,přitom se jim chtělo ,jsou to mrchyjak prší tak jsou jak prdlý a to mají pláštěnky…
    dnes ráno-no ráno,po hodině jsem byla vzhůru vždycky,ztahaná jak křeček,
    tak venku ledový vichr,takže včera se mi smály kolegyně že jdu v rukavicích a ččepici,tak dnes se smát nebudou…
    z čoklíkama i s Betty jsem šla velmi,velice rychle ke křížku-Dafča se tam táhla jak smrad,zpátky valila,na dvoře pár obíhaček stromů a dom
    pro gatě ke kamošce,sklidit prádlo,a cvičit,a za chvilku do práce…
    Zlatko-no joo no mastný orgie:D
    do toho já bych fakt nešla,stačí mě jednou za čas kačena….,
    Martin dělal k snídani tvarohou rozhudu-ale bylo tam na mě hodně másla,tak jsem šla xkát na záchod,tak říkám,že chci k obědu topinku,
    on stejně chtěl dělat bůčček a chlupatý knedlíky a zelí-a na mě je ta česká kuchyně dost těžká…..
    Černjčaj-Martina deptalo,že chodím celý podzim v tenké větrovce,pod to to tílko,rolák/halenku a jeden nebo 2 svetry,případně mikiny,
    tak mi k narozkám objednal bundu od nord blanc-byla mě obtažená
    říkám,vrat ju,nevyměnuj
    naposledy na jaře mi objednal tu větrovku,ta byla taky malá,to jsme se fakt pohádaly,místo,
    aby vzal zpět peníze,tak vzal větší velikost,na jaře mi slíbil,že už žádný bundy,boty,nic objednávat nebude,protože několikrát netrefil velikost,pak se to musel vracet,peklo….
    no,takže tuhle poodzimní bundu od nord blanc-co mě byla těsná,tak poslal zpět,a dnes mě dal bundu od altisportu bez kapuce-to se člověku hodí,když chodí z hůlkama….za 1435kč,
    je větší,tak i rukávy jsou až na zem…..
    ježkovi voči-čemu není rozumět ve větě-prosím tě neobjednávej mě ŽÁDNÝ OBLEČENÍ/BOTY-pak se to mění….nic no…
    bundu stejně budu nosit až najaře,že…
    já nevím,já su asi nevděčnice…ale…
    já už bych k narozkám brala-čokošu/sůl/ne k jídlu:D,a konec-prostě už žádný drahý dárky přes poštu….
    Petrs01-já vím,,že je to dotaz roku-ale,já nosím přes zimu elastáky pod gatě-a ještě ty gatě nesmí být rifle,ty mě studí-takže nosím manšestráky….
    když mrzně víc tak tlustý gatě,pod to elastáky,případně dvoje elastáky…
    takže kratasy nechápu-to vám fakt jako není zima?
    jinak jinak sukně z decathlonu super,střídám v létě 2,+kratasy pod kolena+elastáky pod kolena,krtší kratasy mít nemůžu-mám hnusný nohy,samej modrák,jakýsi modrý žilky….