Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak v pondělí další odpo
    ráno ze psama kousek k lípě i Betty,sice s něma rodiče pak šly,ale protože neumím naštěkat,že se rodiče nasnídají a půjdou s něma pak ven,a dokážu té zrzavé hlavičce s čumákem vraženým do brány nic odepřít,tak jsem ji na pidi chvilku vzala,vyvenčila se a dala jsem je za bránu,pak jsem ze svýma psama pocvičila chůzi u nohy požádně a odložení ve stoje,Dafi zaházela hračku,
    pak jsem udělala pár pididůchodcovských cviků pro Btty-panáčka,packy,obíhačky,
    nasypala jsem ji za bránu pamlsky,a šla jsem s mýma psama kousek ke křížku a zpět
    na odpo celkem dost lidí,hlavně prý ráno,protože cukr v akci za 28kč…
    takže ranní nestíhla nic vybalit,furt seděly,všude milion palet,
    takže kasa,vybalování a večer úklid+vybalování
    byly jsme tam dobrá parta,akže večermkdž nejelo rádio,protože tam přišel chlápek předělávat kasy,takže když nejelo rádio,tak si kolegové pouštěly u vybalování písničky na mobilu a já pak zpívala duet zvonky štěstí-já byla za Darinku a zpívala jsem po slovensky…:D
    no,nasmály jsme se:D
    no,já s kolegyní jsme vypadly v deset,
    kolegové tam ještě makaly,než skončil chlápek s kasama
    v úterý jsem vstala v šest a šla spát ve čtvrt na jednu ráno….
    posnídat,nádobí,kuchyn,všude všechno vysát,vytřít a jít ze psama,šla jsem k bráně a za bránou jedn z největších psů co jsem kdy viděla-asi pastevec?krátkosrstý hustá srst-šedá žíhaná velikost německé dogy,bez pána,zdrhl ze zahrada/dvora někomu,tuším,že ho má soused ob 2-3 zahrady,asi furt na dvoře,tak jsem odvolala psy od brány,šla jsem s něma na pár minut před vrata at se vyvenčí,dál jsem si netroufla,kdyby to pes oběhl,tak at su rychle doma,na zahradě jsem ze psama dělala obíhačky stromů,hledání hračky,kroky,otočky,takže pohyb měly,
    pak jsem si skočila zmenšit gatě ke kamošce-gatě jsem si koupila před rokem schválně ždibec větší,od jara jsem je nenosila,pak jsem zhubla….
    a jako první se mě zmenšily prsa…prsa mohli zůstat,zmenšit se mohlo hlavně břicho…
    padají mě vlasy ,tak už se ani radši moc nečešu-zametu,a na linu je za chvílu tolik vlasů,že by z toho mohla být paruka….
    no nic,dopo jsem si četla knížku od Jirky Mádla-Planeta Krypton-naprosto boží,jsem se od toho nemohla odtrhnout!
    odpo psycholog,chvilku u Aničky,ze psama šel odpo chvilku Martin já jsem ležela,včer pokkračovat ve Vánočním úklidu-mám takový limit-umyju něco-kus skříně,poličku,dveře…prostě něco,utřu do sucha,nechám proschnout,a jakmile ten suchý hadr není suchý,ale vlhký,tak sním přetřu prach,utřu telku nebo něco a končím,takže se fakt nestrhám,protože hadra je za chvilku vlhká-takže pokračování příště:D:D:D
    jasně,mohla bych si vzít víc suchejch hadrů,nebo je dát sušit..:D
    ale nač se honit:-)
    v dest v noci jsem se dívala na dokument -Zlásky k nenávisti,kde mluvily
    dospělí-3ženy a jedn muže-o tom,jak je v dětství strašně mlátily a týraly rodiče,jednu paní zmlátila její matka jako dospělou-jako peklo toto…..
    ten muž říkal,že kvůli tomu nehce mít děti,aby nebyl špatný rodič,
    další žena říkala,že nechápe,proč to její matka dovolila?
    další-že ve škole to věděly,nic s tím nedělaly
    jedn otec byl policista takže i když na něj daly ta matka s dcerou trestní oznámení,tak se to obrátilo proti nim…a že nikdo ze sousedů nikdy nezakročil,přitom je muselo být slyšet-mlácení,řev,že kdyby ti sousedi aspon zazvonily….!!!!
    hrůza,hrůza,hrůza,hrůza……:-(((((((((((((
    no dnes vycházka k rybníčku a zpět-mrholení….
    hodinu aktivace stravenkové karty!:-)

Kimi at je Giliášek brzo fit!!!
    a děvčata-hezký fotečky!!!!
    i když ty kratasy:-))