Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Celodenní výlet do Orlických hor. Paní na benzínce, u které jsem ráno kupovala noviny, říkala, že bych raději jezdit neměla, že by v horách měla být hustá mlha. Nebyla. Tam jsem jela silnicí podél polské hranice přes Zemskou bránu, Neratov a Orlické Záhoří. První venčení dopoledne u Bedřichovky – směr Trčkovské louky. V Deštném jsem zamířila plánovaně do hotelu Praha, pejsek povolen dovnitř. Poobědvala jsem výtečnou svíčkovou. Zpátky jsem to vzala jinou cestou, přes Luisino údolí a Zdobnici na Rampuši, kde jsem si na farmě Sokolí hnízdo dala zmrzlinový pohár a nakoupila jejich výrobky – jogurty a sýry. Velké venčení pak bylo na zpáteční cestě mezi Kameničnou a Helvíkovicemi. Chodívaly jsme tam s mamkou, Kora se tam mohla krásně vyběhat. Dnes jsem se rozhodovala mezi polňačkou a asfaltkou, která je z druhé strany pole. Abych kompenzovala ten pohár, zvolila jsem polňačku, kudy jsme chodívaly s Korou, asi v půli trasy jsem ale odbočila ke dvěma remízkům, myslela jsem, že půjdeme po jejich okraji a dojdeme na asfaltku, ale ono zorané pole bylo i mezi nimi, za remízky se dalo po okraji projít, i tak jsme se bořili do blátíčka, než jsme dorazili k asfaltce. Na suché silničce si Goli aspoň trochu očistil tlapky. Náročná procházka trvala přes hodinu, ale stařeček chlupáček to dal a já taky celkem v pohodě, i když párkrát jsem málem spadla, když mě chytila za kotník větvička plazící se po zemi. Počasí bylo nádherné, celý den sluníčko, provoz velmi mírný.