Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak včera ranní-pečení,kasa
    až na jednoho extra nepříjemnýho zákazníka-ale jako hodně to šlo
    zákazník s ženskou 2 vozíky,vrchovatý,nákup za 7000kč,tak páss vrchovatej,a furt měly část v prvním vozíku,a já neměla kam dávat namarkované věci-fakt toho měly mega,tak přeslušně říkám paní,která se chystala ne-ná-pá-dně cpát na slkinky ze zelím další sklinky a prostě vršit to na sebe-tak jsem stoupla,řekla jí,že se to rozbije,že nemůže na pohyblivý pás vršit sklo na sebe,a šla jsem pro nákupní vozíček,namarkovaný věci dala do něj,část jsem namarkovala a do mezery jsme daly z vozíku-chlap na mě začal hučet,že se na tu práci nehodím,mám si najít jiný zaměstnání,že jestli jim něco rozbiju tak si to zaplatím…tak jsem poděkovala za radu….a rozklepaná jsem markovala hodně věcí co jsem musela přepočítávát-kypřící prášky,čokošky a tak-chlap cellou dobu fest zuřil,protáčel očit a měl kecy….
    no boží….
    přežila jsem,-když jsem šla kolem nej nej zástupkyně tak jsem jí to říkala,šéf kterej kousek zaslechl-tak se ptal-co zase děje?
    tak jsem mu to rekapitulovala-a on,že ho mám příště zavolat,tak to mě HODNĚ MOC POTĚŠILO,PROTOŽE MĚ UŽ HODNĚ NEBAVÍ,DĚLAT ŽE JSEM HLUCHÁ,NEVIDÍM,NESLYŠÍM….
    A RADA JEDNÍM UCHEM TAM A VEN MĚ PROSTĚ NEPŘIJDE FAJN,KDYŽ SE NĚKDO CHOVÁ HNUSNĚ,PROČ BYCH SE MĚLA TVÁŘIT,JAKOŽE JE TO V POHODĚ?
    tak ted,vím,že když budu na směně se šéfem,tak,že se s tím nemusím plácat sama
    ale jinak to bylo v pohodě
    odpo vycházka s pejskama kolem polí k zezadu kolem zahrad,pak kolem ohrad a k rybníčku,-trsa,co jsme dlouho nešly,tak si pejsci počuchaly,proběhly se,a u rybníčku jsme si trochu pocvičily-taneční a obíhačky psa a dědinou dom,hezká vycházka to byla!
    dnes v práci pečení/kasa,+vybalování,byly jsme celkem ve třech i ze zástupkyní
    celkem dost lidí,2 neměly peníze-tak složitý stornování věcí z nákupů-co si nechat,co vystornovat….,pak scéna s paní-s olejama-6kusů osoba a den-napsaný v letáku-takže scéna nadávání+slovník od ní dost super…no škoda,že tam šéf nebyl,aby jí to vysvětlil….
    no prostě to bylo dneska slušný….do toho chvíli nefungoval mycí stroj,ve skladu všude voda,nešlo to vysát,palety na vybalení,zákazníci,do toho storna,reklamace,no boží neděle…uf…
    po půl třetí jsem skončila,Martin mě hodil dom,daly jsme oběd a šla jsem ven ze všema 4 psama-k hájence a od ní doprava-ne k lípě,ale na druhou stranu kolem vysílačů,
    psi rodičů každej na delším vodítku,mí psi na volno,šly jsme tama po x měsících,tak psi hodně čuchaly as po 2 metrech furt stály,ale mezitím se občas rpzběhly hlavně zpět tou stejnou cestou,valily,takže se proběhly,vycházka,na to,že jsem byla po práci byla ždibec větší,stejně i včera,
    ale bylo jasně,hezky,škoda to ošulit nějakou krátkou…
    jinak doma pokračuju po kouskách ve velkým úklidu,
    takže ve stěně mě zbývají 2 šuflátka na ponožky,jinak stěna oblečení+knížky je hotová
    a mám hotovou půl skříně a poličku členitou z obýváku,tak po kouskách,se s tím plahočím:-)
    včera vyčesaný pséky,a Žeryk tak pozoroval Dafi jak jí čistím oči-stejně jako když pozoruje,když ju češu,že si ochotně!!!!!!nechal aky vyčistit očka!!!
    a taky jsme se včera strašně dlouho nuhnaly s Žerykem,Dafík byla vedle,tak se nám do toho žárlivě necpala:D

EvaC-krásný fotečky,fakt moc hezký!!!
    Fifi-hezky jste si užily výlet a protápku!

Černejčaj-přeju hezkou dovolenou,
    fotka Ferinky na krabičce je boží!
    Odetta-hele já mám reflexní pásky od nás z obchodu-ale dost jsem jich poztrácela,takže to jistí reflexní vesta,tu mám v batohu furt+deštník+tašku+neptomokavý gatě+kromě zimy nepromokavou větrovku+knížku…
    a jinak,hodně reflexních věcí mívají na poště,různý přívěsky na tašky atk,
    a jestli si myslíš,že bydlíš v díře..
    tak já bydlím ve větší-heč:D u nás nejsou placatý dlouhý tkaničky!!!jen kulatý..blbečci jsou to…nezásobení….
    jinak poslouchám ty pop casty z fauny,
    dnes to bylo o enrichmentu,včera o welfare zvířat,před tím o cvičení psů-přivolání,tahání na vodítku…
    takže budu chytrá a vzdělaná:D:D:D
    jsou to ty odkazy z vlákna nuda v kotci….