Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Fifi-ne,já ne,ale mám takových šutříčků víc-já to používám jako těžítko,když si předáváme vzkazy,tak aby to neodlítlo,případně,aby to někteří-tak nebud Dafinu jmenovat,že:D,tak aby to neodnesli-se mi to líbilo,že je to veselý pejsek,já mám domečky v zimě starodávný
Odetta-já mám na psech reflexní obojky,vesty,případně postroje-jasně,že na sobě nenosí vše naráz-prostě se snažím,aby na sobě měly něco reflexního+já mám ke psům tu křiklavě růžovouz bundu-vršek/kapucu,druhá půlka je černá,
o mám i světýlko na obojek,jinak,jak jsem psala,potmě nechodím-to je pro mě velenervák,ale když jdu večer po dědině,kde nejsou ty chodníky,tak abych byla já i psi vidět-i to delší 5metrový vodítko je růžový s černýma tlapkama-fosforově,
Martin kolikrát,když pro mě jede v noci tak po dědině potkává lidi ze psem,co chodí fakt kolem 9 večer-a když jsou neosvětlený oni i pes-žádný prožky,nic…tak je to žůžo teda….:-((
k docházce-máme ju napsanou na nástěnce,tam si ji chodíme denně číst,
ta co máme doma neplatí často už tak po třech dnech,ta v práci bývá v půlce měsíce tak přeškrkaná,že by se v tom kůn vyznal….
máme furt 2 neschopenky-jednu ten blbej pracpvní úrau-šlachy v rameni a cosi k tomu-jak se kolegyně vyhýbala zákazníkům,a spal na ni tžký stojan
ty zákazníci to je vůbec úkaz!když člověk táhne 2 metry vysokou paletu těžkou,tak je problém zastavit ve vteřině,a ono se kolkrát tak motají-doslova-lezou kolem toho a cikcak…že je divný,že člověk dojede bez úhony na místo…:-(()
nemám auto-neřídím,ale díky paletám vím moc dobře co je ta brzdící vzdálenost-nebo jak se to říká?
já zastavím paletu,a ta pár centáků ještě popojede…
no a druhá co měla k nám nastoupit tak furt neschopenka…
no online to nikde nemáme-docházku…
Zlatko-já Ti to ještě nikde nenapala-ALE MÁM VELIKOU,MOC VELKOU RADOST,
ŽE SE TI S NOŽKAMA DAŘÍ LÍP,A ŽE OBČAS TROCHU NĚCO UJDEŠ!!!!!!!!!!!!!!!
TVŮJ POKŘIK-A SVÉ BEDLE ODHAZUJU DÁÁÁÁÁL!
S TEBOU BUDU MILERÁDA V DUCHU PROVOZOVAT!!!!!
STRAŠNĚ TĚ OBDIVUJU,MOCINKYTY MOC!!!!!!