Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Vyfotila jsem pro zajímavost to světlo – na obou fotkách je pes i světlo ve stejné poloze (pes sedí a světlo má pod bradou). Kvalita je hrozná, je to focené mobilem ve tmě, ale pro představu to snad stačí. (Nikomu to nevnucuju, dávám to sem jen že jsme se o tom bavily – mně vyhovuje, že to není další věc, na kterou musím myslet, že to prostě bydlí na obojku, který má na sobě Gremlin vždycky, a v případě potřeby stačí jen zapnout. Pro chaotika jako jsem já ideální.)
Zlatko
Držím palce, ať Tě vnučka vyveze, zní to jako prima dámská (a canisterapeutická :)) jízda.
Petrs, Milko
Třeba se výhledově přidáme, ale teď se mi to nehodí. I co se dopravy týče – neřídím a bydlím na konci světa, odkud se nedá inteligentně dostat. To až se finálně přestěhujeme, bude to zas jiné kafe. A Gremlin je hrozný vítač a buldozer, Ferinku by z něj švihlo.
Miri
A vy ten rozvrh nemáte někde online, že by sis to mohla z domova zkontrolovat? To je k vzteku, že jsi jela do práce místo volna. 🙁
Jinak jako řidič (no i jako spolujezdec) bych se bála, že mi tam ten pes vlítne, člověk prostě neví, no. Ale zpomalit, když se jede kolem lidí/psů, to je to nejmenší.
Fifi
No mám z toho zážitek, to jo. Třeba taky potkáváš lidi s pejsky, a jen na ně děláš čičiči jako moje drahá půle. 😂
Všem krásný víkend a užijte si sraz!
Ještě edit – Čajdě gratuluju ke gumám, nevěřila jsem, že to klapne. 🙈
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Odetta.