Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
tak vycházka za náma
vzala jsem to zahradou,směr lípa,i s Betty-Betty a Dafi měly čmuchací čtverečky,Žeryk hledal míček,pak Dafča měla za úkol-najít lavičku-kde si chtěly sednout obě na stejnej flek-takže strkanic,vystrkovanica a padanica:D
ještě odměna na betonových schoděčkách na zahradě pro obě a dem dom
na dvoře Max-s výrazem-ááá má cvičákovský hadry,jde se ven-já už pséky odsrojený…
tak říkám,dobrý,Maxíku,vezmu tě na chvílu vratama-a dolítla Bettynka-že na vycházce nebyla a půjde ven se synáčkem-tak jo Betty beru tě,jdem na chvílu,rodiče s něma v týdnu nechodí,no o víkendu vlastně taky ne….
tak jo-dojde Dafina-jdu s váma…tak jo-ty potřebuješ pohyb,že…
tak je zase okšíruju,jdu před vrata kousek do dědiny a zpět-a potkám tu paní,co má malýho vořecha-tak po koleno,kolem desti kilo…asi…vyjíždí po psech,úplný hysteráky,paní čokla pouští mezi polama,v dědině na flexině s reflexní vestičce,ale je vidět,že má co dělat aby ho udržela,to že k tomu má v hubě cigáro,a neví kam rychle s vodítkemcigárem,a co má chytat napřed,je fajn,zvlášt když do toho jede bus,a ona se tam motá po silnici….
no nicméně,kupodivu čokla nepustila i když k tomu moc nechybělo….:-(),
nemám ráda flexiny,ze psama co startují a lítají na tom jak jojo,člověk neví kam uhnout napřed…
pokud nemá paní v ruce mobil,tak hulí,a je vždy vidět,že jí něco přebejvá-když nás potká…často mám pocit že jí přebejvá pes a chybí ještě jedna ruka….
no měla bych jít cvičit….