Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
včera jsem pracovala 3hodiny…
trčím si to u práce,čtu-a šéf-Mirečko,co tady děláte??
no jdu do práce…
on-ale vy máte volno…
tak jsem zjistila,že mám volno….
tak co mě jede zpátky?no bus 8,10hodin….
v jaké prdeli to bydlíte?-šé
no v prdeli…já…
tak jsem tam byla od 5-8-vybalovala jsem a jrla jsem v 8 dom
tak asi to tam bylo v pondělí večer napsaný-a nevšimla jsem si…
naše stokrát denně předělávaná docházka mě zabije…
tak jsem dojela dom,čapla psi,jen si přehodila psí bundu a šla jsem ven-dědinou,kolem knihovny k rybníčku,kousek kolem něj,to jsem Dafině+ pouštěla za sebe kolečko,a ona mě s ním dobíhala,Žerykovi párkrát hodit míček+jednou na hledání-nechci aby si zafixoval,že si s ním hraje jen ,artin,ale s tím,že já mu hodím maximálně 3krát,a mezitím, má vyhledávání-nebo když je velká vycházka tak nehážu nic,to je jasné-ale když chci vycházku prodloužit,tak to řeším takhle,no a protože jsou u rybníčku zvyklý cvičit,stejně jako asi na třech dalších místech,tak Dafi šla ukázst lavičku-packy nahoru na lavku-učím ju najdi si lavičku
a pak si šla oběhnout takový pidi kpovový sloupky-kde dělám s ní obíhačky,byla jsem mrtvá smíchy:D:D:Dtak dostala párkrát okolo a šlo se dědinou dom
já na vycházce dojedla snídani,doma jsem si dala kafe,
umyla jsem zase část stěny,nádobí,kuchyn
po obědě jsem si dala šlofíka,vyštvala jsem Martina chvilku ze psama,před tím zamést,vytřít
no a večer jsem šla s Dafčou na hodinu půl do knihovny-jde Dafča s vyvrácenou hlavou ležela a chrněla na klíně:D-prej taky dobrá vycházka-říkala:D
dnes ranní-pečení+kasa
odpo jsem se šla radši zeptat vedoucího jak mám jít do práce….
pobavil-když jsem se ho šla zeptat-jestli můžu jít dom
a on-cožéééé????
a já-no ptám se jestli můžeu jít dom?
tak,když tam hodím mandle tak jo…
ale ten jeho výraz-jako cožeee?dom-jako proooč?
někdy má takový odpovědi:-)
na oznámenéí ve sluchátku,jetli se můžu najíst občas řekne-že proče,že jsem jedla včera….:-)…ale tak dneska mě koupil svačinu…tak co bych chtěla:-)
Oddeto-stát se to mě,tak se poseru…strachem a klepne mě…
jinak s tím,co nedojde lidem okolo…
v BK,jsem měla všechny mí psi naučený chodníky-silnice-před každým okrajem se sami zastavily,zabralo to x měsíců.taky dřív byly obrubníky,což se učilo líp,ale uměly to všichni-taky bylo mín lidí,psů,provozu
a s mou milovanou Killynou jsem chodila několik let všude na volno-psi neřešila,u silnic se zastavovala,cyklisti,kočky,nic jí nevadilo….
no a až tady u Gera mi došlo,že pro řidiče musí být nepříjemný,když pes valí k okraji silnice,a pak se zastaví-že on vlastně neví,že ten pes se tam zarazí a nevleze tam…
tak jsem pak s Gerem chodila po Bučovicích všude na vodítku…
Fifi-no jo,já když se rozmluvím,nevím kdy přestat:D
v tom papíru byl ještě zamotaný šutřík-našla si?
to jsem měla jak puzzle:-()
PetraK-muž je trošku puntičkář a detailista?
tože at je to včas urobený:-))