Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jsou dny, který jsou fajn…………. a pak ty druhý 😀
A to jsem na sebe fčéra byla pyšná, co sem dokázala sehnat!! Dřevěný vokno za normální cenu!! Všechny venkovní okna jsou Vekrácký. A musím tedy říct, že je opravdu okno kvalitní, kdyby neklopýtal jejich servis při instalaci, nemělo by to chybu i přes tu cenu. No ale – jedno okno, či spíše okénko, který je momentálně venkovní, se po vybudování zděný verandy /jooo na tu já se těším mocinky moc, bé tam starodávnej věšák, lavice na kterou si sednu, abych se mohla pohodlně obout a tak jako podobně… / stane okénkem vnitřním. A na to netřeba, aby to bylo takovýhle echtgold okno za neskutečnou dardu (zdražili fakt pekelně) a tak jsem začla hledat a podařilo se mi najít okénko za pouhopouhých dva a půl litru! Natřeme si to sami a taktéž nainstalujeme. Sem čikovná, říkala jsem si, fčéra, škoda, že mi to nevydrželo do dnešního dne, kdy je vše ……..jak to slušně říct? Frndou ke zdi! 😀
do který kategorie vztahů spadáme my s Brtnikem?
Dennyky
to bé zítra počin! Přežijte to ve zdraví a možná bys mohla naučit Romana kouzelnou větičku „Ja vás nepočujem!“