Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
tak včera jsem si řekla,že dám vycházku po skorotmě-néééé toto fakt není nic pro mě:-(,
šla jsem k lípě,od ní doleva kousek směr Kojátky a zpět a dolů,
dom jsem došla za tmy,a kousek za náma-jak jsem pak zjistila-psi za brankou já venku,a volala jsem tátovi,tak kousek za mnou šla ta paní s těma stafordama,nebo co to je,co jsem s ní měla jednou hysterickou scénu…
no takže vycházky potmě nacvičovat nebudu…
jednak se bojím divočáků,a pak se bojím psů od lidí-co chodí takhle večer,s tím,že nikdy nikdo nebude už…a tak ho pustí….
dnes ráno jsem dala vycházku ke kčížku,pak dolů podél lesa a zpě,a pak od křížku směr Kojátky a zpět,a od křížku dom,všechno rychlým krokem,at já a Dafi zhubnem-já hubnu-Dafina ????na to nevypadá….
no nic…na zahradě jsem chvilku házela Žerykovi míček,a šly jsme dom
mám jako dost černý svědomí,že jsem nešla do práce….
ale tak se přesvědčuju,že je to moje zdraví,
ale je to dřina,protože když je na mě někdo hodnej a chlap zvlášt-tak bych se přetrhla,a tenhle vedoucí hodnej je,stejně jak byl ten minulej….
Fifi-no čtyři psi mě přijdou moc-to jako nikdy….
3 psi taky nic moc,ale mívala jsem to tak občas v BK-půjčovaný psi+můj vlastní..
2 tak akorát…
až jedn z těch dvou nebude-tak si budu muset druhýho pořídit-protože co bych dělala ze všma hračkama,miskama,pelíškama,vodítkama?:-))),
mám taky prase-Dafi se za mnou táhla s myší v držce-svina malá šedá nnežraná!!!