Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Tak mi telefon od Fifi pěkně zamotal hlavu, počítám, že mě čeká bezesná noc.🤔🙄
Zvládla jsem Podmitrov, zvládla jsem Zubří, ale jak přibývají roky, ubývá odvaha k cestování. A do toho mi vlezl ten vánoční jarmark a když jsem otevřela NTB, – chvíli před mailem od Mawenzi mi přišel mail, že v sobotu je na cvičáku brigáda. Tak opravdu mám nad čím dumat.😕😕
Co mi dnes udělalo radost – mám na terase zábranu ze dvou spojených palet (původně, aby Kora neprchala na sousední zahradu), v létě na ni dávám truhlíky, v zimě krmítko, na dlažbě je větší psí miska jako ptačí pítko. Kosáci, kteří sídlí v živém plotě to využívají i ke koupání. Minulý týden jsem už instalovala krmítko, pítko nechávám do mrazů. Krmítko je hojně využíváno – ti kosáci, hrdličky, vrabci, sýkorky.🐦 Dnes po poledni jsem chtěla vypustit Goliho, ale zůstala jsem štajf -u misky se napájel ježek.😄🦔 Tak jsem počkala, až dopije a ještě jsem mu do živého plotu, kam Goli nedosáhne, umístila pár kousků sušeného masíčka, doufám, že by to mohl sníst, a že se k tomu dřív nedostane kočka, která tu občas bloumá.