Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Mirka D.
a ubrusy nevyužiju,furt každej rok,při velkým úklidu vyřazuju věci
prosím, prosím, mohla bys mi vyřadit ty darovaný ubrusy – já to nějak nedokážu. Takový práce, ručně vyšívaný …. a já to nevyužiju.
ad jeden pes vs. víc – Ešus byl opravdu hodně jako člověk a prostě myslím, že to na tu psí duši bylo možná moc. nevím. Rumíček vyrůstal jako ščastlivý ščenátko s náhradní mámou Bubinkou a bylo vidět, jak moc je to dobře. I pro ni, i když zpočátku to tak nevnímala 😀 , pochopitelně, tak i pro ni to bylo dobře. měla svůj úkol na starý kolínka, drželo jí to nad vodou a měla někoho, s kým komunikovala v psím jazyce, prožívala věci podobně a tak. Měla nás a měla ještě parťáka svýho druhu. Když odešla, byl Rumíček hodně moc smutnej, hodně moc. Tak přišla Tali 😀 😀 to úplně jako rád zpočátku nebyl – i proto, že to byl prostě svým způsobem průser a pro něj opravdu veliká komplikace, protože z klidnýho zázemí se stal tajfun, neklid, nervozita a pořád nějaký potíže. Ale pak po čase prostě vidíš, jak spolu komunikují.I když si nehrají, komunikují spolu. Je to jako sourozenci vs. rodiče. Teď jsou tři, komunikují o to víc. Jistě, když si ti psi vyloženě nesednou, nesnáší se, tak je to kontraproduktivní, ale jinak myslím, že je to pro toho psa lepší, když se nepruděj a jen tak spolu žijou. Vidím, když přijdu s jedním a ti dva ho vítají, jak zjišťujou, kde byl, co dělal, jaký to tam bylo…, nebo třebas holky dělají to, že když ten malej vodnik rezatej pije, tak jdou a umejou mu kušnu od tý vody 😀 . Když přijdou z venku a je mokro, tak on zase osušuje naopak je. Probíhá tam spousta interakce. I třeba v tom smyslu, že když se krmí , tak si pak jdou zkontrolovat misky, a spousta jiných věcí, který by pes jako sám neměl. Jistě, on neví, že by to nezažil, ale takhle má prostě ten svět víc pestřejší a víc psí.