Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

Zlatko-houby su dobrá-prostě-máš volno-a můžeš?
    tak jdeš…..
    Kimi-ty seš chudák ubohej teda ze zubama:-(
    a ubrusy nevyužiju,furt každej rok,při velkým úklidu vyřazuju věci/knížky/oblečení….a ostatní minimalizuju-málo místa+vlhko
    takže všecko mám v horních+prostředních patrech skříněk-a v dolních patrech stěn-mám oblečení a knížky ve dvou stěnách-skřín máme jen jednu…
    dnes jsem se pustila do velkýho úklidu-s názvem-vyndej-umyj,protřid-vyhod-a dej zpět aspon o něco mín,než si vyndala….
    takže dělám knihovnu…
    všechno je po zemi,po posteli,utřenej prach,vyřazený knížky co číst nebudu,
    poumýváný,po zemi miliony alb….
    zbývájí 2 police s psíma knížkama-naučné+beletrie
    a s knížkama s knihovny a je to hotovo
    Martin vymaloval zed za andulčí klecí-na růžovo….
    ráno jsme zajely ze psama do Ždánskýho lesa,hned na kraj náš malý okruh,kde je hooodně pařezů-a kde jsme jezdily vždycky,když Dafi nechtěla běhat,všude se ploužila,pochopitelně jsme tam jezdily ijindy:D
    ale tohle byla a je sázka na jistotu-tam byla vždy svižná
    no tak dnes tam lítala jak drak,s pařezu na pařez,jak urvaná se řetězu,
    my musely být brzo zpátky,tak jsme šly hooodně rychle,takže psi se oba fakt proběhly,a Dafi blahem bez sebe,že její oblíbený místo s pařezama:D
    PetraK-gratujuju ke skro dokončení hlavní části domku!!!!
    a chtěla jsem se zeptat-si to párkrát zminovala,že pro psy je lepší být ve dvou,než samotný,že jak si měla Ešusa samotnýho,tak že byl soro člověk,a že prostě ten pes je tím jakoby ochuzenej…teda tak si to přesně asi nepsala,ale že je to jiný pro toho psa,než když jsou dva-případně je jich víc…
    -jako takhle-chápu to,když si ti psi spolu hrají,mají se fakt rádi,
    ale co když se psi někde jen tolerují?
    prostě žádný hraní,kámoši nic?
    a ted to předem neodhadneš,že jo,-při pořizování..
    a když to vezmu podle mě-tak Kim prvních 7 let sám doma-ale byly k němu kočky,+různí půjčovaný psi na vycházky+psi kámošek-jsme chodily v partě psů+2krát týdně cvičák..
    pak k němu od jeho 7 let do její smrti půjčovaná Killyna-která u nás byla často přes noc,několik týdnů,pak několik měsíců-než jsem ju vrátila zpět-tak rádi se měly,ale nehrály si spolu,nic…
    pak s ním bylo štěně Dux Killynino-tam už z Kimové strany byla tolerance-i si s ním hrál,ale bylo mu 14 let…s Duxem byl rok a půl….
    no a pak byl Dux a Gero-hrály si spolu,měly se rádi,teda občas se porvaly…ale nic vážnýho,
    ale,Gero byl vždy rád,kkdyž mě měl na víkend pro sebe-když jsem jezdila 2krát měsíčně k bejvalýmu,
    a pak,když jsem se v Gerových osmi letech přestěhovala,tak atarýho Bobše toleroval,Bettynu od štěněte+pak i její štěnata a Maxe taky,
    ale byl vždy rád,když se psi rodičů vrátily k nim dom,a on nás měl jen pro sebe-vycházky byly společný…..
    prostě Gero se bez psů obešel,a vím,že kdybych k němu dom pořídila štěně,že mu fakt radost neudělám-tomu fakt stačily ke štěstí 3 lidi a hotovo,ani na cvičáku ze psů nadšenej nebyl-vyloženě ho sr…-on se s něma nerval,ale bylo to na něm vidět:D,jak potkal za vycházku víc psů-tak zkažená vycházka pro něj….,byl otrávenej…,a to jsem furt chodila ven s někým ze psama,a často nás chodilo víc….2 dalmatini,kokr,rotvík….
    Žeryk ten psi má rád,a i byl štastnej,když se po měsícu pořídila Dfča-mají se rádi
    ale jak to poznat-že ten pes bude rád,a nebo se bude těšit,kdykoliv nude někde bez toho druhýho psa-jako Gero?…..