Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Kimi

Tak jsem dnes přišla o další zub a byl to horor.😓 On už byl kousek ulomený, ale se zbytkem pan dochtor bojoval skoro půl hodiny.🦷👅 Jak zub uchopil kleštěmi, ulomil se další kousek.☹😨 V horní čelisti zbývají k vytržení dva přední. Protože stoličky mi před pár lety trhali v pardubické nemocnici na oddělení čelistní chirurgie, domluvili jsme se, že bych to tam znovu zkusila. Tenkrát i tam paní doktorce z mých nerovných kořenů vstávaly vlasy. Rána bolí ještě teď, i když díkybohu nekrvácí, neb pan doktor to ucpal jakousi houbičkou.😥😟
    Neměním pneumatiky, ale celá kola, už jezdím na zimních. Zdejší servis mají bývalí sousedé a jsou tak skvělí, že mi střídaná kola uchovávají u nich ve skladu.🥰
    Docela ráda bych se zúčastnila srazu, ale takhle do kraje se bojím, byť jsem teď řidičák obhájila.🤔
    A ještě něco, babička, když už nebyla moc pohyblivá, jako vyučená švadlena dělala nějaké šicí opravy a vyšívala různé dečky a ubrusy (lidové motivy)
    Já jich mám dost, nechala jsem si i některé, které měla maminka. Chtěla jsem je rozdat v rodině, ale mlaďáci si na takové věci moc nepotrpí. Pokud byste někdo chtěl, dejte mi vědět na služební mail jana.hlavsova@letohrad.eu. Většina jich tedy potřebuje olemovat.