Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

MirkaD

tak další 3 odpo za mnou…
    minulý týden 1 den volna….:-(
    v sobotu ráno jsem to ze psama vzala bleskurychlým krokem-lípa-hájenka a dolů zahradama dom-takže takový okruh na proběhnutí
    pak odpo-vybalování/kasa/úklid
    v neděli jsem ráno šla i s Betty,po vylezení od zahrad směr lípa,jsem zahlídla Pavlu s basendžíkem,šly s větší vycházky a jetli můžou kousek s náma?
    myšleno kvůli fenám,tak Dafi chvílu hysterčila,štěkala,ale když zjistila,že na ni z vodítka nedosáhne+že ho Pvla nepustí-vodí ho na koženým dvoumetrovým a nepouští,nebo výjimečně,tak se uklidnila,Betty občas cvakla zubama,když k ní čuchal,ale jinak jí byl fuk,tak jsme daly vycházku k lípě-do kopce:D,a dolů,ždibec do dědiny,a dom,
    tak jsem byla ráda,že jsme se potkaly,Dafi z něj nebyla tak psycho jak dřív,zaryla nohy do země,a nechtěla jít nikam….
    Betty ho vlastně neřešila vůbec,krmě pár cvknutí-to fakt jen cvakla zubama,jak nůžky,jen tak bokem do vzduchu,a v pohodě,no s Maxem by to nešlo vůbec-ten by trojčil,
    s mýma psama,hlavně s Dafi jsem udělala na zahradě obíhačky stromů,xkát at se proběhne,pak odměna Betty,Dafi na jejich betonových schodečcích-vždycky tam obě letí sedět-jakože je to pařez,Betty se ještě ohlíží,jestli to vidím a du taky?:D
    no pak zase odpo -kasa,vybalování,úklid-jsem byla stahaná jak kotě….
    dnes ráno zahradou kousek k lípě,oběma revírky aportky-míček-kolečko,pak párkrát zaházet-ano su šikovná,Dafi jsem trefila kolčkem do hlavy…bylo by to ftipný,ale to gumový kolečko je celkem těžký-jako neváží tunu,ale není to plyšák:-()…
    no pak odpo-kasa/vybalovat-pak hlavní kasa a úklid…
    no zítra mám být doma i ve středu,kdy je v akci cukr-4 kila osoba a den….
    ale mám ve středu napsanou ranní v kroužku…
    tak říkám zástupkyním-že co to je?
    že jsem vyžrala všecky středy z cukrem,pak 2 středy v akci mlíko…
    že další středeční akci a hádání z lidma nedám,že se měl vedoucí zeptat,že to nedám…kdyby to byl jinej den,ale středa????-v neděli nám řekl zákazník,že jsme zasraný svině-já mu říkám-a co slušný vychování?
    a no-náš zákazník náš pán
    já mu říkám-co kdybych přišla já k vám do práce,a řekla vám něco ppodobnýho?
    on-to mě nezajímá!!!
    no takže…
    jsem šla za vedoucím,že tu středu,ted nemyslí vážně???
    a on,že ne,že někoho sežene…
    jenže zítra tam není
    a nevyškrkl mě na tu středu….
    no takže -NE,NE,NE.NE,NE,NE!