Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

PetraK

Milá čajdo – děkuji velice mnohokráte, kráte a děleno. Jako vždycky, dojde k ucpání diskuze, když tu nejsem.!!! A pak to zbude na Tobě chudero. Já bych to jináč uďála. Jako výraz vděků přijmy malý kobereček – barvu a motiv si vyber sama

a´t máš do čeho zabalit muže, až ho zabiješ. protože já bych ho zabila určitě!! 😀

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

nevim proč nevyšel článek, půjdu to zjistit. Celej výkend jsem makala, přesouváme se, přesouvááááme seee! Huž mám ve skříňkách nádobí, spoooustu nádobí a potravin, těším se, až Brtnik udělá odpad k myčce a já tam narvu šécky ty kaseróly a spol, a myčka udělá bžžžfff a bude to vypucovaný. Do konce týdne musíme být v novým a to bude krása. Huž mám zprovozněnej ostrůvek na vaření. V neděli jsem montovala takový ty kolotoče do rohových skříněk a proklínala výrobce – nejspíš číňana nějakýho, protože to bylo maso pro můj podříznutej palec, nacvakávat to tam do sebe. Dneska by to mohl Brtnik nainstalovat, ještě dvakrát se natře kuchyńská deska a já budu cídit lino. Sestavíme gauč, umeju stůl, přinesu židle a …………..HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JE TO JE TO JETOOOOOOOOOOOOOOO Teda ne úplně ešče, protože se musí taky přesunout PC a tak, ale už to bude, už je to tuuu!! Jak umeju lino, instaluju ty obří psí pelechy a budem bydlet jako lidi!! Uzavře se zase jedna etapa bydlení a otvírá se nová. Od příštího týdne se totiž bude bourat ta místnost, co jsme v ní doposud bivakovali. Jááá se tak těšim do novýho, to lidi vůbec nevíte jak! 😀

Du si pro tu snídani, jak jsem psala vedle.