Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Fifi – na výsledky z FN ještě čekám. V Ústí na URO mi řekli, že kámen nedokážou vyoperovat, sedí v kalíšku a dokud bude, tak by nemusel zlobit.😧
Dnes jsem si tedy užila, 😏🙄šla jsem s Golim útulkový pochod v Žamberku – Žamberská tlapka. Sešlo se hodně poutníků, stáli jsme na registraci docela dlouhou frontu, na výběr byly trasy 4, 6 a 10 km, my jsme se samozřejmě vydali na tu nejkratší. Ušli jsme kousek a přišel malér – Goli se neskutečně pos..l.😛😟 Tuhá část zůstala pod ocasem, řídká ozdobila dlouhé chlupy na kejtičkách. První likvidace se moc nepovedla, měla jsem trochu poznamenané i prsty na pravačce, naštěstí první kontrola byla nedaleko na cvičáku a tekoucí voda k dispozici, takže aspoň pro mě očista možná.😯☹ Asi v půli trasy jsem to raději otočila a vrátili jsme se k útulku. Goliho jsem usadila do auta (ještěže jsem převléknutí podložky a potahu odložila po návratu) a šla se ohlásit do cíle. Díky hovínkové katastrofě jsme museli vynechat občerstvení v pestauraci firmy Dibaq (krmiva Fitmin),😠 tak jsem aspoň nakoupila pamlsky a v cíli po ohlášení jsem nafasovala tašku s dobrůtkami, taky Fitmin, párek, který byl v ceně startovného jsem si odepřela. Pak jsem ještě jela na návštěvu k bráchovi, byli tam oba synovci s rodinami. Goliho jsem radši nechala v autě, děti to mrzelo, Bakinka se po něm taky sháněla a Goli byl uražen, když jsme odjížděli, odmítl oblíbený pamlsek. Doma jsem si pak docela mákla, než jsem ho uvedla do přijatelného stavu. Nevím, co bylo příčinou, jestli rozčílení z blízkosti tolika psů nebo ráno při venčení něco pozřel.🤨😏 Problém ale nepokračoval, večeři snědl s chutí, misku vyjedl dočista dočista. Uvidíme, co přinese noc.🙄