Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

MirkaD

Zlatko-dobrý autí-by mi ladilo k bundě,gatím i obojkům:D:D:D
    tůristi a tůrisčata-chci radu na tkaničky-v práci hodně času-krom hledání nože,zabiju tím,že su furt a stále dokola zavazuju tkaničky!!!
    plus narovnávám padající čelenku se sluchátkem…vlastně se divím,že mezi těmahle činnostmi stíhám občas i pracovat-protože ráno velice často hledánm svačinu-furt-protože od 5-7 průběžně u práce svačím,a tak se má sváča z domu dá najt u mražáku,u pečiva,na paletě se zbožím….-no prostě jak říkám-nemám tam skrz hledání/zavazování tkaniček,rovnání sluchátka ani čas dělat:D
    ale ze všeho nejvic mi vadí ty tkaničky,protože na vycházky ze psama mám asi 3 roky?takový těžký pracovní boty kožený kotníkový který nosím jakže pohorky-a jako xkrát za vycházku zavazovat tkaničky je fakt opruz…
    máte typ na tkaničky,který se furt nerozvazujou jak blbý?
    musí to být kulatý,protože ty boty mají ty pidi kovový očka,púlacatý se tam nevlezou
    Petrs01-tu obří baterku máme,chodit ny vycházky s tímhle by mě fakt nenapadlo!
    dobrý nápad!
    dnes jsem vzala všécky 4 psiska vratama hezky ke křížku,pak kus dolů podél lesa a zpět-vycházky svižným rychlým krokem,psi se proběhly,vyvenčily,nic jsem po nich po nikom nechtěla….boží…
    včra s kamoškou s tím basenžíkem,jsme na vycházce valily celou dobu,protože basendžíkem táhne jak kůn-a nebo se zastaví a vůbec nejde-i uptostřed silnice…,takže jsem za kamoškou supěla s jazxkem na vestě na tochometru 5 v očích smrt:D